ροή ειδήσεων

Στο 90% η πληρότητα των ξενοδοχείων ενόψει Πάσχα



Ο πρόεδρος της FedHATTA μιλά για τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το Πάσχα και εξηγεί γιατί ήδη οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για αυτές τις ημέρες είναι τόσο αυξημένες.

«Στο 90 με 95% έχει φτάσει η πληρότητα στα ξενοδοχεία ενόψει Πάσχα» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό" των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων FedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης. Πρόσθεσε ότι η μέση τιμή για μια τετραμελή οικογένεια που θα επισκεφθεί έναν μέσο τουριστικό προορισμό της Ελλάδας τις γιορτές για πέντε μέρες κυμαίνεται στα 600 ευρώ. Το ποσό -κατά τον ίδιο- διπλασιάζεται αν πρόκειται για τριήμερο ή τετραήμερο ταξίδι στο εξωτερικό.


Όπως εξήγησε, οι τιμές είναι λίγο ακριβότερες γιατί η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων είναι περιορισμένη, δεδομένου ότι οι γιορτές του Πάσχα πέφτουν νωρίς και δεν έχουν ανοίξει ακόμη όλα τα καταλύματα για τη θερινή σεζόν.

Δημοφιλείς προορισμοί και φέτος για το Πάσχα είναι Κέρκυρα, Πάτμος, Ρόδος, Κρήτη καθώς και παραδοσιακοί οικισμοί της ηπειρωτικής χώρας. Ο κ. Τσιλίδης συμπλήρωσε ότι ανεβαίνει καθημερινά το ενδιαφέρον για Πελοπόννησο, Πήλιο, Καλαμπάκα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Σημείωσε επίσης ότι δημοφιλείς προορισμοί στο εξωτερικό παραμένουν τα Ιεροσόλυμα καθώς και πατριαρχεία, όπως αυτό της Αλεξάνδρειας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *