ροή ειδήσεων

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Απίστευτο αυτό που έκαναν οι γονείς του Ροδίτη!

Νέες εξελίξεις...



Συγγενείς του Ροδίτη φέρονται να επιχείρησαν να σβήσουν στοιχεία από το κινητό του κατηγορουμένου. ΕΔΕ σε βάρος αστυνομικών που αγνόησαν τις καταγγελίες της Ελένης Τοπαλούδη.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως, λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η δικογραφία για την υπόθεση της άτυχης φοιτήτρια στη Ρόδο. Φαίνεται πως οι δικαστικές αρχές ελέγχουν τον ρόλο που διαδραμάτισαν πρόσωπα από το περιβάλλον του ενός εκ των δύο δραστών.


Συγκεκριμένα, συγγενείς του 21χρονου Ροδίτη φέρεται να επιχείρησαν να σβήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία από το κινητό του δράστη, αλλάζοντας την κάρτα SIM και ενώ ο κατηγορούμενος κρατούνταν ήδη από άνδρες του Λιμενικού.

Την ίδια ώρα, από τον έλεγχο της δραστηριότητας του κινητού του 21χρονου, προκύπτει πως είχε επισκεφθεί ιστοσελίδα προκειμένου να διαβάσει για την πρώτη είδηση ανεύρεσης του πτώματος της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Επιπλέον, φαίνεται πως ο κατηγορούμενος επισκεπτόταν συχνά σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου από το κινητό του τηλέφωνο. Παράλληλα, όπως προέκυψε στις αρχές Δεκέμβρη, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.

Αγνόησαν τις καταγγελίες Τοπαλούδη

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα που αφορά στον βιασμό της Τοπαλούδη και την παράνομη βιντεοσκόπηση της πράξης από το 2017. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Real News, οι γονείς της φοιτήτριας καταλογίζουν αδιαφορία στους αστυνομικούς που έλαβαν την καταγγελία της Ελένης Τοπαλούδη. Η αντίδραση των αστυνομικών ελέγχεται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας.

Τους τρεις δράστες του βιασμού είχε κατονομάσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας είχε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή της Αρχές, για προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων.

«Η κόρη μου ήθελε να τους καταγγείλει»
«Η κόρη μου ήθελε να τους καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα ήξεραν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου» είχε πει ο κ. Τοπαλούδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός στον οποίο είχε καταγγείλει η Ελένη Τοπαλούδη τον βιασμό της, τη βιντεοσκόπηση αλλά και τον εκβιασμό που υφίστατο από τους δράστες, φέρεται να είπε απευθυνόμενος στο θύμα. «Άμα βρεις το βίντεο να μας το φέρεις να το δούμε». «Αντί να κάνει τη δουλειά του, έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό» λέει ο θείος της 21χρονης και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιούκης.
Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ήπιε χλωρίνη στις φυλακές ο Ροδίτης! Σε κίνδυνο η ζωή του!

Συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση του εγκλήματος της Ελένης Τοπαλούδη, με τον Ροδίτη κατηγορούμενο να πίνει χλωρίνη στις φυλακές και να κινδυνεύει η ζωή του!



Δείχνει αυτοκτονικές τάσεις!

Ο 21χρονος Ροδίτης που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φαίνεται πως έχει έναν απώτερο σκοπό και κάνει πολλές τρέλες πίσω από τα κάγκελα!

Εκτός από την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους υπεύθυνους των φυλακών Γρεβενών, πλέον μπλέκεται και σε καβγάδες.

Ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι οι αυτοκτονικές τάσεις που δείχνει, οι οποίες ίσως να έχουν έναν απώτερο σκοπό!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Espresso» αναφέρει πως ο 21χρονος Ροδίτης ήπιε χλωρίνη, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του! Αυτό που εκτιμούν οι υπεύθυνοι των φυλακών είναι πως ο κατηγορούμενος επιχειρεί να το... παίξει διαταραγμένος, πιέζοντας τις εισαγγελικές Αρχές να διατάξουν νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έτσι ώστε να δείξει πως πάσχει από ψυχική νόσο!

Πάντως, η ανακρίτρια της υπόθεσης έχει ζητήσει να εκδοθούν άμεσα τα πορίσματα από τους ειδικός για την ψυχική υγεία των δύο κατηγορούμενων του φονικού στη Ρόδο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/4/19 23:52

    Είπαμε... στην ρόδο ζούμε.... το έχει κανονήση ο μπαμπάς...
    Δεν είναι η πρώτη φορά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *