ροή ειδήσεων

Προδοσία της Ελλάδας η Συμφωνία των Πρεσπών, υποστήριξε ο Β. Λεβέντης



«Νομίζω ότι θα δικαστούν ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6».

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια, υποστήριξε ότι «το ταξίδι του είναι μια προσπάθεια να σώσει το τομάρι του, επικοινωνιακή. Πολλές φορές έχουν γίνει επισκέψεις, όπως και στην Αμερική, ωστόσο δεν έφεραν τίποτα μόνο δημόσιες σχέσεις για τον πρωθυπουργό».

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «η προδοσία δεν είναι πάντα προδοσία συνειδητή, είναι και βλακείας. Τρεις προδοσίες έγιναν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, του Καραμανλή του Ιωαννίδη και η τρίτη του Τσίπρα που του είπαν προχώρα και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου, αλλά θα τον προδώσουν και οι Αμερικανοί. Εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Τραμπ και της Μέρκελ». Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «δεν θα περάσει, θα ακυρωθεί» και προσέθεσε: «Είναι η προδοσία της Ελλάδας. Του είχα πει μην βάλεις τέτοια προδοσία στην οικογένειά σου. Νομίζω ότι θα δικαστούν ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *