ροή ειδήσεων

Κυπελλούχος βόλεϊ ο ΠΑΟΚ



Το τρίτο κύπελλο βόλεϊ στην ιστορία του και δεύτερο συνεχόμενο κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην Ιεράπετρα. Η ομάδα του Γιούρι Φλίποφ κέρδισε με 3-1 τον τελικό κόντρα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Ηρακλή και διατήρησε τα σκήπτρα του.

Στο πρώτο σετ ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ αποδιοργάνωσε την υποδοχή των κυανόλευκων, έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Κλίντι, δεν πιέστηκε από το σερβίς του αντιπάλου και με γρήγορη ανάπτυξη από τον Ντίμα Φιλίποφ, κατέκτησε εύκολα τα επόμενα δύο σετ. Κορυφαίος σε αυτό το διάστημα ήταν ο Γκάρετ Μουαγκουτούτια, με τον Αμερικάνο ακραίο να είναι εξαιρετικός σε υποδοχή, άμυνα και επίθεση.

Ο Ηρακλής, από την άλλη, ήταν πολύ βελτιωμένος στο τέταρτο σετ, όμως δεν βρήκε απαντήσεις απέναντι στον ασταμάτητο Κλάπβαϊκ, που με άσο στο 23-23 και δύο συνεχόμενες καλές επιθέσεις χάρισε το τρόπαιο στον Δικέφαλο. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού δεν είχε ούτε σήμερα σε καλή μέρα τον Ιγκόρ Ποπόφ, έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τις δάφνες της συμμετοχής στον τελικό και για να κάνει το βήμα παραπάνω, θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Τα σετ: 20-25, 25-12, 25-20, 27-25.

ΠΑΟΚ (Γ. Φιλίποφ): Ντ. Φιλίποφ 1 (1 μπλοκ), Κλάπβαϊκ 20 (17/38 επ., 1 άσος, 2 μπλοκ), Μουαγκουτούτια 23 (20/34 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 13 (10/20 επ., 1 άσος, 2 μπλοκ), Όκολιτς 7 (2 μπλοκ), Τακουρίδης 8 (3 μπλοκ), Εφραιμίδης -λ, Γάτσης,

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Ορφανός): Προύσαλης 2 (2 μπλοκ), Ποπόφ 19 (17/42 επ., 2 μπλοκ), Κλίντι 13 (13/28 επ.), Μαυροβουνιώτης 12 (10/27 επ., 2 μπλοκ), Φέργκιουσον 5 (2 μπλοκ), Ντίνας 5 (3 μπλοκ), Μπουράκης -λ, Αρμενάκης 1 (1/6 επ.), Χήρας 2 (1 μπλοκ), Τζιουμάκας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *