ροή ειδήσεων

Φ. Χατζηδιάκος: Ο Ιούδας πρώτα πρόδωσε και μετά κρεμάστηκε



Στην προεκλογική περίοδο μπαίνει πια και επίσημα από σήμερα η παράταξη του δημάρχου Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου, με τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου.

Στην εκδήλωση θα γίνει ένας μικρός απολογισμός του έργου που παρήχθη ή που δρομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας, καθώς όπως είπε χθες ο δήμαρχος, εμβληματικά έργα -εξ αιτίας των χρονοβόρων διαδικασιών- θα ξεκινήσουν μετά τις εκλογές.

«Λέτε να μην ήθελα να κάνω τις ασφαλτοστρώσεις νωρίτερα ή να υπογράψω νωρίτερα τη σύμβαση για την Ροδιακή Έπαυλη ή την επέκταση του ξυλοπεζόδρομου;» αναρωτήθηκε, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει εγρήγορση στον τομέα των έργων λόγω εκλογών.

Αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο, ο Φώτης Χατζηδιάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί σε επίπεδο επικεφαλής παρατάξεων διατηρείται ο πολιτικός πολιτισμός και η αντιπαράθεση διεξάγεται μέσα στα επιτρεπτά όρια. «Με ενοχλεί ο εκχυδαϊσμός που εκφράζεται κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είπε, αναφερόμενος εμμέσως σε αισχρού περιεχομένου αναρτήσεις των προηγούμενων ημερών.

Είπε πως δεν αισθάνεται πικρία για πρώην συνεργάτες του που επέλεξαν άλλες παρατάξεις, απεναντίας χαίρεται όταν βλέπει να χρησιμοποιούν το έργο που έγινε για τη δική τους προβολή.
«Χαίρομαι που διαφημίζουν το έργο μας» είπε ο Φώτης Χατζηδιάκος, για να καταλήξει:
«Στην πολιτική όλα είναι πιθανά. Εξ άλλου και ο Ιούδας πρώτα πρόδωσε και μετά κρεμάστηκε».

ΕΡΤ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/19 17:54

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ?????ΝΕΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/19 21:47

    Μηπως δημαρχε θα θεωρηθει και ο προεδρος του Δ,Σ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΔΡΑΓΟΣ προδοτης?????Δεν πιστευουμε οτι ειχατε ποτε εναν τοσο ακεραιο και εντιμο συνεργατη σαν αυτον????Απλα λακισε για ολους τους λογους που ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ που επειδη εφυγε θα τον καταταξεις στους.....προδοτες!!!!Μακαρι δημαρχε να αξιωθεις καποτε να εχεις εναν παρομοιο διπλα σου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/19 22:16

    ΕΣΥ 5:54 ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ?
    Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/19 21:13

      ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ...ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ?????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/19 10:35

      ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ.
      ΑΧΡΗΣΤΗ ,ΤΕΛΕΛΕΥΤΑΙΑ......ΓΡΙΑ

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή δήμαρχε, όταν τους έπαιρνες εσύ από άλλους συνδυασμούς, τότε τι ήτανε; Ανεμομαζέματα; Αφού το κάνανε στους προκατόχους τους δεν θα το κάνανε και σε σένα;
    Ας πρόσεχες ποιους διάλεγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/19 07:14

    Ο καρικομενος αφού διέλυσε τον χατζηευθυμιο τώρα τι ρόλο βαράει; Ο κύφορακης εβαλέ στο μάτι το ταμείο ,ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/5/19 23:16

    ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ .ΘΑ ,ΘΑ ,ΘΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ, ΛΑΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΗΠΟΙ ΠΑΣΤΙΔΑΣ ?ΕΚΕΙ ΖΟΥΝ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ .ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ" ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ. ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΕΙ . ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΝΤΡΟΠΗ !!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ- ΛΟΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *