επικαιρότητα

Κουφός: «Παίξαμε με ψυχή»Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Στέργιος Κουφός, μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον Ηλία Παπαθεοδώρου, για την δουλεία του στους «ασπρόμαυρους».Αρχικά σχολίασε:

«Η Θεσσαλονίκη μου πάει και την προηγούμενη φορά κάναμε διπλό στον Άρη. Όταν έχεις αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν μια ομάδα όπως εμείς όταν έχεις παιδιά που παλεύουν και έχουν ψυχή.


Σίγουρα στον Κολοσσό έχουμε ταλαιπωρηθεί κάναμε και με 7 άτομα προπόνηση και έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουμε πέσει.

Θέλω να σταθώ στον ΠΑΟΚ, θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ηλία γιατί μας συνδέει μια φιλία, πίστευα ότι αν ο ΠΑΟΚ προκρινόταν στο φάιναλ φορ της Ευρώπης μπορεί να πήγαινε για κάτι παραπάνω.

Είναι μια μεγάλη χρόνια για τον ΠΑΟΚ, με τον τελικό κυπέλλου και αυτά που πέτυχε. Το παιχνίδι με 48% στο τρίποντο ήταν αναμενόμενο να πάει εκεί, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το πως κατάφερε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες παρά το γεγονός ότι έχουν πέσει:

«Θα σας πω ότι στις δύο τελευταίες προπονήσεις αναγκάστηκα να διώξω 2 παιδιά γιατί όταν κάτι το υπηρετείς το υπηρετείς μέχρι τέλους. Η εικόνα σου μες το γήπεδο είναι αυτή που μένει για τον κόσμο που σε κοιτάει τα 40 λεπτά που παίζεις».

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης