ροή ειδήσεων

ΝΔ για επεισόδια στη Ρόδο: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει τη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ



Η βία δεν έχει θέση ούτε στην πολιτική ζωή ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα, τονίζει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα επεισόδια στη Ρόδο μεταξύ ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ και καλεί την κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.


Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Ρόδο.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα βίαια επεισόδια και τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα από μέλη του ΠΑΜΕ, λίγο πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η γαλάζια παράταξη τονίζει «η βία δεν έχει θέση» ούτε στην πολιτική ζωή ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα και μιλά για «απαράδεκτες εικόνες» που εκτυλίχθηκαν στη Ρόδο, οι οποίες «προσβάλλουν τους εργαζόμενους και τραυματίζουν τη δημοκρατία».





Ζητά, παράλληλα, την επίλυση των διαφορών από τη Δικαιοσύνη.

«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και οι διαφορές επιλύονται από τη Δικαιοσύνη, την οποία όλοι οφείλουν να εμπιστεύονται και να σέβονται τις αποφάσεις της».


«Καλούμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που επένδυσε στη βία, να διασφαλίσει επιτέλους την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ και οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης να ολοκληρωθούν με δημοκρατικό τρόπο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο στη Ρόδο όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Η Συνομοσπονδία κατήγγειλε ότι τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα από «βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του ΠΑΜΕ — μη συνέδρων».

Το ΠΑΜΕ, από την πλευρά του, έκανε λόγο για «θεατρινισμούς» και άτομα που παρίσταναν «τους λιπόθυμους και τους τραυματίες» προκειμένου «να προκληθούν δικαστικές διώξεις».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *