ροή ειδήσεων

Η «προεκλογική» αναλγησία των τοπικών αρχών της Ρόδου



Με ένα έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αποστέλλεται μόνον στη στρατιωτική αρχή της Ρόδου (95η ΑΔΤΕ Μεραρχία Ρόδου), ενημερώνεται ο στρατός ξηράς και μόνον πώς ένα συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου είναι επικίνδυνο λόγω αστάθειας του οδοστρώματος και κατά συνέπεια τα στρατιωτικά βαρέα οχήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το τμήμα αυτό του δρόμου. Είναι φανερό πώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν βρίσκει τον λόγο να ενημερώσει ευρύτερα και όλους εκείνους που χρησιμοποιούν βαρέα οχήματα (βυτιοφόρα, απορριμματοφόρα, φορτηγά παντός τύπου, βαρέα αγροτικά οχήματα, κλπ. Με λίγα λόγια μόνον ο στρατός ο οποίο συνήθως είναι και απόλυτα εχέμυθος πρέπει να γνωρίζει την επικινδυνότητα αυτού του σημείου του εθνικού δικτύου του νησιού. Οι υπόλοιποι δεν βαριέσαι. Άλλωστε απλοί πολίτες είναι, θα σκέπτονται οι αυτοδιοικητικές αρχές. Όταν όμως ο δημοσιογράφος την ψάχνει την δουλειά τότε αποκαλύπτεται και η πλήρης εικόνα.

Ερωτώμενος off the record, ο υπεύθυνος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, απάντησε ότι είναι προεκλογική περίοδος. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπλακώ με αυτή την είδηση για ευνόητους λόγους (δίωξη μου από περιφερειάρχη και την τραμπουκοπαρέα του που με απειλούν κ.λπ.).




Αυτή είναι η επιτομή της δημοκρατικής νοοτροπίας και της αυτοδιοικητικής ηθικής ενός αιρετού. Να εκφοβίζει τους υφισταμένους ώστε να μην αποκαλύπτεται προεκλογικά ούτε μία αρνητική είδηση. Και ας σκοτωθεί κάποιος απληροφόρητος πολίτης σε κάποιο σημείο του δρόμου που αποδεδειγμένα δεν θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος του φορτηγού που θα οδηγούσε.

Με αυτά τα μυαλά πορεύονται οι αυτοδιοικητικοί της συμφοράς και οι θλιβεροί υπάλληλοι που τους υπηρετούν.

Το έγγραφο που αποκαλύπτει το zougla.gr είναι χαρακτηριστικό σύμπτωμα αυτής της παθολογίας.

Προσέξτε λοιπόν συμπατριώτες Ροδίτες. Σαν πάτε στον πηγαιμό για την γέφυρα του ποταμού Μάρκαρη να έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Κανείς δες θα σας προειδοποιήσει διότι φοβούνται μην ενοχλήσουν την Υψηλότητα του. Του Περιφερειάρχη ντε !!!!!





zougla.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *