ροή ειδήσεων

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/04 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Η προκλητική αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων για τα προβλήματα των υποδομών της δημόσια υγείας του τόπου μας συνεχίζεται. Αν και είναι πλήρως ενημερωμένοι τόσο το υπουργείο υγείας όσο και η κυβέρνηση δεν καταδέχονται ούτε καν να αποστείλουν κάποια απάντηση στα δίκαια αιτήματα μας.


  • Στις 28/09/2018 η επιτροπή αγώνα κατοίκων Ν. ΡΟΔΟΥ απέστειλε στο υπουργείο υγείας υπόμνημα με αιτήματα την πρόσληψη νοσηλευτών, διασωστών του ΕΚΑΒ και γιατρών στο Π.Ι. Γενναδίου , απάντηση καμία.
  • Στις 17/12/2018 μετά από αίτημα της επιτροπής αγώνα συζητήθηκε το θέμα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, εκεί ζητήσαμε να ψηφίσει το υπόμνημα μας το ΔΣ και να αποστείλει τα αιτήματα στην κυβέρνηση σαν απόφαση του Δ.Σ. Τελικά το Δ.Σ. ψήφισε ομόφωνα το υπόμνημα της επιτροπής αγώνα και αποστάλθηκε επίσημα στην κυβέρνηση σαν απόφαση του ΔΣ, ξανάαπάντηση καμία.
  • Στις 29/03/2019 η επιτροπή αγώνα απέστείλε ξανά τα αιτήματα μας αυτή την φορά δοιηκιτικά μέσω της αποκεντρωμένης δοιήκησης, και την ίδια ημέρα παραχώρησε συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερωθεί όλος ο ροδιακός λαός για την κατάσταση. Απάντηση ξανά καμία από την πλευρά της κυβένρησης.

Αυτή η συνεχιζόμενη προκλητική αδιαφορία των κυβερνήσεων για τις τραγικές ελλείψεις του τομέα της δημόσιας υγείας είναι συνειδητή και στόχο έχει να μας πείσει ότι είναι κανονικότητα και πρόοδος να ζουν χιλιάδες άνθρωποι 80 χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο χωρίς καμία ουσιαστική υγειονομική κάλυψη. Προσπαθεί η κυβέρνηση, μαζί με άλλους καλοθελητές να μας πείσει ότι δεν μπορεί να υπάρξει δημόσια δωρεάν υγεία που να καλύπτει τις ανάγκες του λαού, προκειμένου να μετατρααπεί η υγεία ολοκληρωτικά σε ακριβωπληρωμένο εμπόρευμα που θα το απολαμβάνει όποιος έχει να πληρώσει. Απόδειξη γι’ αυτό είναι η μείωση του κρατικού προυπολογιμσόυ για την υγεία ακόμη μια φορά, όπως κάνουν οι κυβερνήσεις τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή οι ιδιώτες κάνουν χρυσές δουλειές.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γι’αυτό καλούμε όλους τους κάτοικους της Νότιας Ρόδου να παρευρεθούν στις 20/04 στην συνέλευση στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ.



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/19 11:12

    ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/19 16:40

    Ευτυχως το διορθωσατε,να ξερουμε ποτε να ερθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *