ροή ειδήσεων

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή για αναδρομικά και ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού



ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: Αναδρομικά θα λάβουν χιλιάδες πολίτες το επίδομα ενοικίου 2019 ενώ οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο σύστημα ανέρχονται σε 315.449, εκ των οποίων οι 152.841 έχουν ήδη εγκριθεί. Πότε θα πληρωθεί το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ.

Χιλιάδες πολίτες αναμένουν την 1η δόση για το επίδομα ενοικίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο σύστημα ανέρχονται σε 315.449, εκ των οποίων οι 152.841 έχουν ήδη εγκριθεί.

Για το επίδομα ενοικίου, όσοι ενοικιαστές δεν μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επειδή το σύστημα δεν εντοπίζει ηλεκτρονικά μισθωτήρια σε ισχύ, θα πρέπει να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες τους ώστε να το καταθέσουν εκπρόθεσμα, πληρώνοντας το σχετικό πρόστιμο των 100 ευρώ.

Για όποιες νέες αιτήσεις στο επίδομα ενοικίου εγκρίνονται, το δικαίωμα καταβολής του επιδόματος θα ισχύει από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα και το ποσό θα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.



Να θυμίσουμε πως το επίδομα ενοικίου που κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού, θα είναι τριπλό, καθώς οι δικαιούχοι θα λάβουν και αναδρομικά ποσά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Έως τις 23 Απριλίου αναμένεται να καταβληθεί για πρώτη φορά το επίδομα ενοικίου που κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις θα εγκριθούν εντός του Μαρτίου.

Ποιες οικογένειες δικαιούνται αναδρομικά το επίδομα ενοικίου και ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *