Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

  ροή ειδήσεων

Κουφός: «Δεν βρίσκεις δικαιολογίες»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στην Κρήτη



O Στέργιος Κουφός έχει συνδέσει το όνομά του με εντυπωσιακές πορείες του Ρεθύμνου και μεγάλες επιτυχίες, όπως εκείνη της συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Μάλιστα πριν το ματς η ΚΑΕ Ρέθυμνο τον τίμησε με μια ανθοδέσμη, κάτι που τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Αργότερα όμως οι κρητικοί τον… στεναχώρησαν.

«Ευχαριστώ πολύ για την ανθοδέσμη, γιατί είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα αυτή η βράβευση για πολλούς λόγους και ειδικά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με βράβευσε. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που με πήρε τηλέφωνο από χθες μέχρι και σήμερα.

Νομίζω ότι για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά διότι μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να βρω τον λόγο που παρουσιαστήκαμε έτσι. Από την άλλη μεριά μας είχε δώσει αισιοδοξία το ότι το Σάββατο κάναμε όλοι μαζί προπόνηση, νομίζοντας πως θα μπορούσαμε να παίξουμε και να προσφέρουμε κάτι καλύτερο.

Είναι από τις μέρες που δε βρίσκεις δικαιολογίες. Αν έχεις να πεις κάτι το λες μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Από κει και μετά όλα τα άλλα δεν έχουν ουσία. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο και την οικογένεια του Κολοσσού για αυτήν την εμφάνιση».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *