ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Η παραδοσιακή γιαγιά, η διάσημη Ιταλίδα δημοσιογράφος και το μεγάλο στοίχημα [εικόνες]



Η Κάρπαθος είχε την τιμητική της και οι εικόνες καθηλώνουν. Φόντο άλλες φορές οι εκπληκτικές παραλίες και άλλες τα πρόσωπα, που κίνησαν το ενδιαφέρον…

Με στόχο την αποτύπωση και την ανάδειξη αυθεντικών ιστοριών ολοκληρώθηκαν νωρίς το πρωί, τα γυρίσματα του ιταλικού τηλεοπτικού συνεργείου «RAI 3» στην Κάρπαθο.

Με φόντο το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και τις εξωτικές παραλίες και επίκεντρο τις παραδόσεις, τις διαχρονικές συνταγές, τα τοπικά προϊόντα, τους αυθεντικούς χορούς, τις ιδιαίτερες μελωδίες του τόπου και προπάντων τις αφηγήσεις από το παρελθόν και το παρόν, η δημοφιλής Ιταλίδα δημοσιογράφος Alessandra Populin και ο συνεργάτης της κ. Pietro Fortuna είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν σε διάρκεια 6 ημερών το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ διάρκειας 30 λεπτών, που θα προβληθεί στο έγκριτο Ιταλικό κρατικό κανάλι RAI TRE και συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή GEO&GEO.




«Ο Ιταλός ταξιδιώτης αλλάζει και στρέφεται πλέον σε ποιοτικούς προορισμούς που προσφέρουν εύρος επιλογών, φυσικές ομορφιές και ειδικές μορφές Τουρισμού. Στην τάση αυτή ανταποκρινόμαστε μέσα από στοχευμένες δράσεις», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Λυτός που μαζί με τα μέλη της Επιτροπής εργάστηκαν συστηματικά για την εξυπηρέτηση των γυρισμάτων.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Διευθύντρια του ΕΟΤ Ιταλίας κα Κική Μπουλασίδου για τον επαγγελματισμό, την συνεργασία και την καθοριστική υποστήριξη της αναφορικά με την εκπομπή που αναμένεται να προσεγγίσει 1,5 έως 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές με ποιοτικά ενδιαφέροντα.

H Κάρπαθος ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι και το μεγάλο στοίχημα για τους φορείς, είναι η προσέλκυση περισσότερων τουριστών από κάθε άλλη χρονιά. Ντοκιμαντέρ, όπως αυτό που γυρίστηκε στο νησί, είναι βέβαιο ότι βοηθούν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *