επικαιρότητα

Πρώτο το Νότιο Αιγαίο στις ταξιδιωτικές εισπράξειςΣτη δημοσιότητα έδωσε η Τράπεζα Ελλάδος, τα τελικά στοιχεία του ταξιδιωτικού ισοζυγίου για το 2018, με όλα τα στοιχεία που αφορούν στον ελληνικό Τουρισμό.
Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 16,08 δις, σημειώνοντας αύξηση 10,0% σε σύγκριση με το 2017.
Ο κύριος όγκος των εισπράξεων σε ποσοστό 88,1% του συνόλου, πραγματοποιήθηκε σε πέντε περιφέρειες με πρώτη του Νοτίου Αιγαίου με 4.4 δις ευρώ.
Ακολουθεί η Κρήτη με 3,1 δις, η Αττική με 2,2 δις, η Κεντρική Μακεδονία με 2,2 δις και τα Ιόνια με 1,6 δις.
Ο μεγαλύτερος όγκος των επισκέψεων, σε ποσοστό 81,9% του συνόλου, πραγματοποιήθηκε σε πέντε περιφέρειες, με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να έρχεται δεύτερη με 6 εκ. 629 χιλ.
Οι διανυκτερεύσεις ταξιδιωτών στην Ελλάδα διαμορφώθηκαν στις 227.012. Σύμφωνα με την κατανομή των διανυκτερεύσεων στις 13 περιφέρειες της χώρας, το 86,2% των διανυκτερεύσεων πραγματοποιήθηκε σε πέντε περιφέρειες με πρώτη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με 51 εκ .084 χιλ.
«Το Νότιο Αιγαίο είναι πρωταθλητής διότι τα νησιά μας είναι ποιοτικοί προορισμοί» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Ματσίγκος.

Φωτο: Φίλιππος Φιλίππου
ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά