ροή ειδήσεων

Η παράταξη Ροδίων Όραμα Νέα Μέρα στηρίζει τη συμμετοχή του νησιού μας στον διεθνή θεσμό των Island Games



Την απόλυτη συμπαράσταση στον θεσμό των Island Games αλλά και τη συμμετοχή της Ρόδου στην πολύ εποικοδομητική διοργάνωση εκφράζει με δηλώσεις ο επικεφαλής της παράταξης «Ροδίων Όραμα Νέα Ημέρα» και υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης. Ο ίδιος μάλιστα τονίζει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου το νησί μας να μπορέσει να διοργανώσει ξανά τους αγώνες Island Games.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρίκης τόνισε τα εξής:
«Η εικοσαετής συμμέτοχη μας στον θεσμό μόνο θετικά έχει να καταγράψει, λειτούργησε ως σημαντικό κίνητρο για εκατοντάδες παιδιά μας, συνέβαλε στην εξωστρέφεια των αθλητών και παραγόντων. Μετέφερε τεχνογνωσία σε τεχνικούς των αθλημάτων. Αποκορύφωμα βέβαια ήταν η κατάκτηση του υπέρτατου στόχου που έχει κάθε νησί μέλος του οργανισμού, να οργανώσει τους αγώνες στο σπίτι του. Οργανώσαμε τους πολυπληθέστερους αγώνες του θεσμού μέχρι και σήμερα αφού 3.500 αθλητές αγωνίστηκαν στις 30 και πάνω εγκαταστάσεις που ετοιμάστηκαν – κατασκευάστηκαν για την φιλοξενία των αγώνων. Δημιουργήθηκε μια τεράστια κληρονομιά που αποδόθηκε στη νεολαία του νησιού μας και η οποία προσέλκυσε μεγαλύτερο αριθμό νέων αθλητών σε γήπεδα και εγκαταστάσεις. Κορυφαίος εξοπλισμός προσφέρθηκε για την βελτίωση των επιδόσεων των νέων και με καλλίτερες εμπειρίες και τεχνογνωσία οργανώσαμε τα αθλήματα μας».

Αναφερόμενος στην από εδώ και πέρα αντιμετώπιση των Island Games επεσήμανε:
«Η παράταξη μας θα στηρίξει και θα αναβαθμίσει την συμμετοχή μας στο σημαντικό αυτό θεσμό, θα αξιοποιήσει ακόμα πιο πολύ την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες των συντελεστών και των αθλητών. Θα αναβαθμίσουμε τον θεσμό, θα αναπτύξουμε ιδιαίτερες σχέσεις με τα νησιά μέλη και τις αυτοδιοικήσεις τους, στην κατεύθυνση, του πολιτισμού αλλά και στην μεταφορά τεχνογνωσίας και σε άλλους τομείς. Επιπλέον στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την διεξαγωγή των αγώνων ξανά στο νησί μας που θα στεφτεί πάλι με επιτυχία όπως και το 2007. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της αποστολής μας στους επικείμενους αγώνες του Γιβραλτάρ 2019, 6-12 Ιουλίου 2019 παρά το μικρό της μέγεθος, ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να κρατήσουν ψηλά την σημαία που θα μεταφέρουν στους αγώνες που δεν είναι άλλη από την γαλανόλευκη. Να νικήσουν σε όλους τους τομείς μέσα και έξω από τα στάδια».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *