Τις ημέρες και τις ώρες των δύο εξ αναβολής παιχνιδιών και αυτών για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ

Σύμφωνα με το πλήρες πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, οι αναμετρήσεις της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στις 8 Μαϊού, εκτός του ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Χολαργό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Μαΐου.
Η τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου της Basket League για την ΑΕΚ θα είναι έκτος έδρας κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο στις 8 Μαϊού (17:30).
Από ‘κει και πέρα, η εξ αναβολής αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Ρόδιτες, στο ΣΕΦ, για την 22η αγωνιστική θα γίνει στις 4 Μαΐου και την ίδια μέρα και το Χολαργός-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 25ης.
Αναλυτικά:
Σάββατο, 4/5
22η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 18:00
25η αγωνιστική
Χολαργός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 19:00
26η αγωνιστική
Τρίτη, 7/5
Πανιώνιος-Χολαργός 18:30
Τετάρτη, 8/5 (17:30)
Περιστέρι-ΠΑΟΚ
Άρης-Ρέθυμνο
Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών
Παναθηναϊκός-Κύμη
Λαύριο-Ήφαιστος Λήμνου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.