ροή ειδήσεων

Γ’ Εθνική: Στις 4μμ το μπαράζ ανόδου Διαγόρας Ρόδου-Καλαμάτα



Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου… Σήμερα στις 16:00, ο Γ.Σ. Διαγόρας υποδέχεται την Καλαμάτα, στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο «γηραιός» θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης και να κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο στη Football League.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση, πειθαρχία και πάθος από το πρώτο λεπτό, προκειμένου ο Διαγόρας να επιβάλει τον ρυθμό και να κάνει το δικό του παιχνίδι για να οδηγηθεί στην νίκη.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό του «γηραιού» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Όπως όλα δείχνουν ο Διαγόρας θα παραταχθεί με τον Σικαλιά κάτω από την εστία του, τους Παγώνη, Βέρτζο, Προβατίδη και Ευαγγελιδάκη από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, οι Καρπαθάκης και Μπαξεβάνος θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Ντουαλά από μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού, οι Γεωργίου και Μπουρλάκης θα βρίσκονται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ την θέση του σέντερ φορ διεκδικούν οι Μεντί και Χατζησάββας.

Απο την άλλη, η Καλαμάτα ξεκίνησε το φιλικό με την Εράνη, ως εξής:
Κασωτάκης ο πορτιέρο, Τσόπελας, Φουάσης (ο Ψάνης, εκτός αποστολής), Μπίζος (θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον επίσης τραυματία Βοσκόπουλο), Αλιατίδης στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης και Πινδώνης μπροστά σαν δύο “οκτάρια” στο κέντρο, δεξιά στην επίθεση ο Πέριτς, αριστερά ο Λαθύρης και κεντρικός επιθετικός ο Γιόνδης. Έξω δηλαδή οι Μάρκοβιτς και Μίνγκας.
Βούρας, Ρόνι Κάρλος και Μαστρατωνάκης συμπληρώνουν την 18κτάδα, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Αθανασόπουλος, όπως και ο τιμωρημένος Χίλγκεν.


Περίπου 40 με 50 οπαδοί της Καλαμάτας θα ταξιδέψουν στην Ρόδο.

Στα αξιοσημείωτα ότι στους τρεις πρώτους αγώνες μπαράζ που έγιναν την Κυριακή μεταξύ των δευτεραθλητών των ομίλων στη Γ’ εθνική, δεν νίκησε γηπεδούχος. Ο Αιολικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ιωνικό. Χωρίς νικητή τελείωσε και η αναμέτρηση με ΠΟ Τριγλίας – Νέστος Χρυσούπολης (0-0), ενώ ο Θεσπρωτός κέρδισε στο Βόλο την τοπική Νίκη με 1-0.

Το μπαράζ στη Ρόδο θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία, που είναι διαιτητής Football League.Βοηθοί του θα είναι ο Παπαδάκης από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Αϊναλής από την Μακεδονία και τέταρτος διαιτητής ο Κακουλίδης (Θράκης).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *