ροή ειδήσεων

Πανελλήνιο Εφήβων: Κολοσσός Ρόδου-Ασπίδα Ξάνθης 47-66



Την πρώτη της νίκη στο 46ο Πανελλήνιο Εφήβων πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης που με εξαιρετική εμφάνιση στην τελευταία περίοδο επικράτησε με 66-47 του Κολοσσού Ρόδου.

Οι παίκτες της ομάδας των Δωδεκανήσων πήραν από την αρχή «κεφάλι» στο σκορ, φθάνοντας σε διψήφιο νούμερο (15-4) λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Στο 13ο λεπτό η Ασπίδα μείωσε σε 17-13 με τον Παυλάκη, όμως οι Ροδίτες ξέφυγαν πάλι με 25-13 στο 15΄ με σερί 8-0. Η ομάδα από τη Θράκη έκανε το δικό της σερί και έκλεισε το δεκάλεπτο με 29-28 και πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά με 30-29 στις αρχές του τρίτου. Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη της τέταρτης περιόδου, όταν η Ασπίδα πήρε διαφορά 12 πόντων μετατρέποντας το 47-48 σε 47-66 με σερί 19-0 και πρωταγωνιστή τον Χαραλαμπίδη με συνεχόμενα τρίποντα, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.


Δεκάλεπτα: 15-6, 29-28, 39-37, 47-66



Διαιτητές: Τσέρνοβα-Τσέρνερ-Φοντάζι

Κολοσσός Ρόδου(Γρεμμενάς): Τσακίρης, Μπακίρης 6, Κουρμαδιάς 9(1), Βαρβαρέσος Δ. 13(1), Ζαχαρίας, Φεσάκης 5, Βαρβαρέσος Φ. 12(2), Κωνσταντούρας 2, Μιροσάβιτς, Γανωτάκης, Γκοντζάι.

Ασπίδα Ξάνθης (Κασαρτζίδης): Σμυρλόγου 2, Χαραλαμπίδης 17(4), Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος 15(2), Καρανικολίδης 7(1), Μπουγιουκλού 2, Παυλάκης 12, Παπανικολάου 5, Τιτόπουλος, Παπαϊωάννου 3, Μακρίδης, Δελιαννίδης 3.


Κασαρτζίδης: «Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα»

Ο προπονητής των νικητών Ανδρέας Κασαρτζίδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά όμως στην τελευταία περίοδο, βάλαμε τα σουτ και πήραμε τη νίκη, δείχνοντας ότι είμαστε πάνω από όλα ομάδα».

Γρεμμενάς: «Παλέψαμε για τρία δεκάλεπτα»

Από την μεριά του ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου, Μάριος Γρεμμενάς ανέφερε: «Ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όμως στο τέλος οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι, έβαλαν κρίσιμα σουτ και πήραν δίκαια τη νίκη».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *