επικαιρότητα

Η διευθύντρια έβγαλε την κουκούλα της μαθήτριας και έμεινε στήλη άλατος – «Αυτά μου συμβαίνουν»!
Η μαθήτρια πήγε σχολείο με κουκούλα στο κεφάλι και δεν ήθελε να τη βγάλει. Για την συμπεριφορά της ενημερώθηκε η διευθύντρια...Ένα θλιβερό περιστατικό κακοποίησης, κοριτσιού της Γ’ Γυμνασίου, ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή οι αρχές στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί (17-05-2019) η μαθήτρια Γυμνασίου των Χανίων πήγε στο σχολείο της, έχοντας καλύψει με κουκούλα το κεφάλι της. Το παιδί εμφανίστηκε με μάτια βουρκωμένα.


Για την κατάσταση του παιδιού ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου που αποφάσισε να πλησιάσει τη μαθήτρια. Της έβγαλε την κουκούλα που φορούσε και τότε η ανήλικη ξέσπασε.

Είπε στην διευθύντρια πως ο θετός της πατέρας, της έκοψε τα μαλλιά πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε η ανήλικη έφερε και μώλωπες.


Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρχές, ενώ το παιδί παρελήφθη από την Αστυνομία όπου ανέφερε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, για το συμβάν ενημερώθηκε επίσης και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που βρίσκονταν στην Αθήνα και άμεσα επέστρεψε στα Χανιά.

Για την καταγγελία γίνεται η σχετική έρευνα από την αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομική Διεύθυνσης Χανίων ενώ από την πλευρά του ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων που έχει ενημερωθεί για το γεγονός έχει ζητήσει την πλήρη διαλεύκανση του.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης