ροή ειδήσεων

Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο του Κ. Ηλιάκη - Αποστολάκης: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα επιτρέψουν αμφισβήτηση των εθνικών δικαιωμάτων»



«Ο θάνατος του ήρωα σμηναγού Ηλιάκη έστειλε ένα μήνυμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν θα επιτρέψουν ποτέ την αμφιβήτηση των εθνικών μαςς δικαιωμάτων», τόνισε στη σύντομη ομιλία του ουπουργός Εθνικής Άμυνας.



Σε κλίμα συγκίνησης και με μηνύματα τόσο από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη όσο και απο τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου τιμήθηκε σήμερα στην ακριτική Κάρπαθο η μνήμη του ήρωα αεροπόρου σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 23 Μαΐου 2006 από δολοφονική ενέργεια Τούρκου πιλότου στα νότια της Καρπάθου.

«Ο θάνατος του ήρωα σμηναγού Ηλιάκη έστειλε ένα μήνυμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν θα επιτρέψουν ποτέ την αμφισβήτηση των εθνικών μας δικαιωμάτων», τόνισε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αποστολάκης, για να προσθέσει πως «οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται καθημερινά, από το Ορμένιο έως το Καστελόριζο, στο καθήκον τους και είναι έτοιμες, επαγρυπνώντας 24 ώρες το 24ωρο».



Από την πλευρά του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χριστοδούλου σημείωσε πως «ως αρχηγός σάς διαβεβαιώνω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι εγγυήτριες της ανεξαρτησίας μας και της Δημοκρατίας μας». «Ο θάνατος του σμηναγού Ηλιάκη έδειξε σε όλους ότι δεν διαπραγματευόμαστε ούτε αξίες ούτε εθνικό έδαφος», συμπλήρωσε.



Στην τελετή παρέστησαν επίσης οι αρχηγοί ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ, ο αδελφός του νεκρού ήρως Φίλιππος Ηλιάκης, ο δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Λάμπρου και πλήθος κόσμου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *