ροή ειδήσεων

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας ζητά ο Διαγόρας εν όψει Καλαμάτας, δεν θα πάρει εισιτήρια…



Οι άνθρωποι του Διαγόρα κινούνται προς την κατεύθυνση να ζητήσουν έκτακτα μέτρα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.


Με φανερή την πρόθεση να δυναμιτίσει το κλίμα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Καλαμάτα τον Διαγόρα την προσεχή Τετάρτη στις 3μ.μ. στη ρεβάνς του 1 – 0 πριν από μερικές ημέρες στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.


Από το news12.gr

Αυτό είναι το συμπέρασμα που εύκολα μπορεί να βγάλει κανείς παρακολουθώντας τα ρεπορτάζ, την ειδησεογραφία της Μάυρης Θύελλας αλλά και τα όσα γράφουν όλες αυτές τις ημέρες οπαδοί της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Είναι φανερό πως οι Καλαματιανοί βλέποντας στο παιχνίδι της Ρόδου ότι ο Διαγόρας είναι ανώτερος (η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να κάνει ούτε φάση στο Δημοτικό Στάδιο) προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης με σκοπό να συσπειρώσουν τον κόσμο στο γήπεδο τους στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα είναι υποψιασμένοι για όλα αυτά και κινούνται προς την κατεύθυνση να ζητήσουν έκτακτα μέτρα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Είναι ξεκάθαρο πως ο Διαγόρας δεν πρόκειται να πάει σαν …πρόβατο στη σφαγή για να παίξει τους κόπους μιας χρονιάς. Η διοίκηση του «γηραιού» θέλει να προστατέψει την ομάδα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το κάνει.


Υ.Γ.1: Είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχει μια προσπάθεια να δυναμιτιστεί το κλίμα ειδικά αυτές τις ημέρες όπου ο Διαγόρας βρίσκεται σε βαρύ πένθος λόγω του θανάτου του πατέρα του προπονητή της ομάδας. Το μοιραίο μάλιστα συνέβη κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα. Αλήθεια, η Καλαμάτα επίσημα έστω για τα μάτια έχει συλλυπηθεί τον Διαγόρα γι αυτό το θλιβερό συμβάν. Δεν είδαμε καμία σχετική ανακοίνωση της διοίκησης εκτός και αν κάνουμε λάθος…

Υ.Γ. 2: Η Διοίκηση του Διαγόρα δεν πρόκειται να ζητήσει εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του στο παιχνίδι της Καλαμάτας διότι αυτό προστάζει ο αθλητικός νόμος. Μόνο μεμονωμένα όσοι θέλουν μπορούν να ταξιδέψουν από τη Ρόδο.

sportstonoto

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *