ροή ειδήσεων

Δήμος Σύμης: Ισχυρή εντολή να συνεχίσει το έργο του ζήτησε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας



Στο συνδυασμό του δημάρχου μετέχουν οκτώ παλιοί αυτοδιοικητικοί και 18 νέοι
Με την παρουσίαση του έργου που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά και των όσων προγραμματίζει για τη νέα τετραετία, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rodos Park η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Σύμης και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο οποίος ζήτησε ισχυρή εντολή για να συνεχίσει στην ίδια, αποδοτική για τη νησί, πορεία.

Το παρόν στην συγκέντρωση έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, οι υποψήφιοι βουλευτές Λίτσα Φτακλάκη και Βάιος Καλοπήτας, η Μίκα Ιατρίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμωνας Ζαννετίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα πολιτισμού κ.Κάλλιστος Διακογεωργίου , ο πρόεδρος της Φυτώριο ΑΕ Μιχάλης Μπαριανάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ρόδου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μίλτος Παγκάς ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μανώλης Αντώνογλου, ο Νίκος Φαρμακίδης, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.


Τον δήμαρχο Σύμης προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ.Γιώργος Γιαννόπουλος. «Φαίνεται πως είμαι το γούρι του Λευτέρη Παπακαλοδούκα. Για μια φορά ακόμη έχω τη χαρά και την τιμή να παραστώ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του δήμαρχου Σύμης. Θα μου επιτρέψετε να ταξιδέψω αρκετά χρόνια τέσσερις τετραετίες πριν. Είχε δημιουργηθεί αναστάτωση όταν στο πλαίσιο μιας αναπάντεχης ανατροπής ένας νέος ανέλαβε τις τύχες της Σύμης. Αποδείχθηκε πολύ καλός μαθητής γιατί δεν υπήρξε συνέδριο της ΤΑ που να μην συμμετέχει. Δεν υπήρξε περιφερειακό συμβούλιο ή εργασίες για τα περιφερειακά προγράμματα που να μην συμμετέχει. Έδινε το παρόν όχι τυπικά μόνο, αλλά για να πάρει σημειώσεις να αφουγκραστεί και να αφομοιώσει πράγματα να τα προσαρμόσει στην πραγματικότητα της Σύμης και να κάνει αυτόματα τη νοερή διαδικασία για να κατασταλάξει πως και με ποιο τρόπο θα εξασφάλιζε λεφτά για να κάνει έργα στη Σύμη. Έχουν περάσει από τότε πολλές τετραετίες. Εκείνος ο νεαρός φαίνεται να ωριμάζει μαζί με τη Σύμη. Ωριμάζει και τη Σύμη με ομορφιά και ωραίες παρεμβάσεις. Στον αντίλογο ή στη λογική και ανθρώπινη προβληματική που αναπτύσσεται απαντώ ότι την καλή ομάδα δεν την αλλάζεις. Τον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αγαπάει αυτό που κάνει ξέρει που πατάει και έχει συγκεκριμένο σχέδιο για το τι πρέπει να γίνει την άλλη μέρα είναι ατόπημα να τον αλλάξει. Ειδικά όταν έχει την ίδια νεανική πνοή και τον ενθουσιασμό που είχε από την πρώτη στιγμή. Είμαι περήφανος που είναι φίλος μου και για αυτά που κάνει.Είναι χαρά μου να είναι εδώ για να τον καλέσω στο βήμα», ανέφερε ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος.

Λαμβάνοντας το λόγο ο δήμαρχος Σύμης τόνισε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος δεν είναι μόνο το γούρι του ή φίλος του αλλά ο δάσκαλος του στην πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση.


« Απόψε είναι μια σημαντική βραδιά γιατί είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που μας συνδέει σχέση αγάπης σεβασμού και εκτίμησης. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σε μένα και τους συνεργάτες μου. Όλοι μαζί θα συμπορευτούμε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου για μια ακόμη τετραετία με έργα ανάπτυξη με στρατηγική σχεδιασμό και όραμα. Τα προηγούμενα χρόνια καταφέραμε να αλλάξουμε το νησί μας με σπουδαία έργα. Η οικονομική κρίση δεν μας εμπόδισε να προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά. Η κρίση άγγιξε και τη Σύμη. Καταφέραμε να βγούμε από την απομόνωση, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας να φτιάξουμε έργα που άλλοι μεγάλοι δήμοι θα ζήλευαν. Μετά από τόσα χρόνια μπορούμε να μιλάμε και να σας κοιτάζουμε στα μάτια με έργα και όχι με λόγια σταθήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε. Με έργα και όχι με λόγια θα σας κοιτάμε στα μάτια και την επόμενη τετραετία εφόσον μας εμπιστευτείτε ξανά . Τα έργα είναι απόδειξη της αγάπης για τον τόπο μας», τόνισε ο κ. Παπακαλοδούκας.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς στις παρεμβάσεις που έγιναν για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε στη Σύμη η κακοκαιρία. Συγκινήθηκε αναφέροντας την ταχύτητα με την οποία αντέδρασαν οι κρατικές αρχές για να γίνουν τα δέοντα και μάλιστα πολύ γρήγορα. Τα γρήγορα αντανακλαστικά του ελληνικού κράτους άφησαν άναυδους τους Τούρκους Δημάρχους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν νομίζοντας πως οι υπηρεσίες θα αργοπορούσαν. Έπεσαν όμως πάνω στον τοίχο της αλληλεγγύης και της αποτελεσματικότητας της Ελλάδας και σιώπησαν. Σχολίασαν χαρακτηριστικά την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα λέγοντας στον κ. Παπακαλοδούκα «εδώ είστε ευρωπαϊκό κράτος πραγματικά».

Κατέληξε δε, λέγοντας: «Δεν λέω θα κάνουμε έργα. Το έργο της Σύμης φαίνεται . Εχει γίνει έργο. Και συνεχίζουμε. Ο Δήμαρχος μπορεί να είναι τέσσερις τετραετίες αλλά δεν έχει κουραστεί. Είμαι ακόμη νέος και μπορώ να προσφέρω ακόμη πολύ περισσότερα από αυτά που έχω προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Η επιτυχία δεν είναι δική μου μόνο. Είναι επιτυχία και των συνεργατών μου διαχρονικά από την πρώτη τετραετία μέχρι και σήμερα».

Στο συνδυασμό του δημάρχου μετέχουν οκτώ παλιοί αυτοδιοικητικοί και 18 νέοι. «Συνδυάζουμε την εμπειρία με την ανανέωση. Χρειάζεται η πείρα και η ανανέωση για να προσφέρουμε στον τόπο μας», τόνισε ο κ. Παπακαλοδούκας.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *