ροή ειδήσεων

ΗΠΑ: Μαθητές εκτέλεσαν συμμαθητές τους σε σχολείο του Ντένβερ - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες



Δύο οπλισμένοι μαθητές εισέβαλαν σε λύκειο επιστημονικής κατεύθυνσης στην περιοχή του Ντένβερ της Πολιτείας Κολοράντο και άνοιξαν πυρ χθες Τρίτη, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους επτά συμμαθητές τους πριν συλληφθούν, γνωστοποίησαν αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.


Αρκετοί από τους τραυματίες μαθητές του λυκείου στο Χάιλαντς Ραντς, προάστιο του Ντένβερ, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσοκομεία όπου διακομίστηκαν, ανέφερε ο Τόνι Σπέρλοκ, ο σερίφης της Κομητείας Ντάγκλας της Πολιτείας Κολοράντο. Ένα από τα θύματα, ένας 18χρονος μαθητής, υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του, διευκρίνισε αργότερα ο Σπέρλοκ.

«Δύο πρόσωπα μπήκαν στο λύκειο STEM (σ.σ. Science, Technology, Engineering and Math School), έφθασαν βαθιά μέσα στο σχολείο, και επιτέθηκαν σε μαθητές σε δύο τοποθεσίες», διευκρίνισε ο σερίφης. Οι ύποπτοι, τα στοιχεία των οποίων δεν δημοσιοποιήθηκαν, είναι μαθητές του λυκείου, ο ένας 18 ετών και ο δεύτερος ανήλικος, πρόσθεσε ο Σπέρλοκ. Στο συγκεκριμένο δωδεκατάξιο σχολικό ίδρυμα φοιτούν 1.800 μαθητές, ενώ στον χώρο φιλοξενούνται επίσης νηπιαγωγεία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *