ροή ειδήσεων

Ο Νίκος Γκάλης ενώνει τις δυνάμεις του με τους αθλητές με αμαξίδιο



Ο Νίκος Γκάλης ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τους αθλητές στο μπάσκετ με αμαξίδιο και το αποτέλεσμα θα φανεί στο Galis Basketball 3 on 3, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 20 έως 23 Ιουνίου. Τo μπάσκετ με αμαξίδιο είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα, που προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα, καθώς οι αθλητές ξεπερνούν τα σωματικά τους όρια κάθε μέρα. Στον «αγώνα» τους έχουν πλέον έναν δυνατό «συμπαίκτη», τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος είναι ένας από τους πρεσβευτές και υποστηρικτές των αθλητών μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο άνθρωπος που εδραίωσε το μπάσκετ στη χώρα μας και ο μοναδικός Έλληνας καλαθοσφαιριστής που κέρδισε μια θέση στο «Hall of Fame», στηρίζει αφιλοκερδώς το μπάσκετ με αμαξίδιο, κάτι που θα γίνει και στο event της Ρόδου. Στο πλαίσιο των μπασκετικών εκδηλώσεων στην πλατεία δημαρχείου, θα υπάρξει και αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο με τη συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και όχι μόνο. Ο αγώνας 3 on 3 στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και φυσικά αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο. Η σχέση αγάπης του Νίκου Γκάλη με τους αθλητές που αγωνίζονται στο αμαξίδιο, καθιστά επιτακτική ανάγκη τη διεξαγωγή του αγώνα στο Galis Basketball 3 on 3.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν VIP παιχνίδια με συμμετοχή σπουδαίων καλεσμένων στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο μπροστά στην πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο. Αντίστοιχα, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει και στους τελικούς της Κω την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν όσοι και όσες έχουν γεννηθεί μέχρι και το 2010. Δηλώστε συμμετοχή στο Galis Basketball 3 on 3 συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Διοργανωτές των τουρνουά είναι η Galis Basketball Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανωτές ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω. Μείνετε συντονισμένοι για τα τελευταία νέα σχετικά με το τουρνουά και τα ονόματα των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στην ιστοσελίδα http://www.galisbasketball.gr, την facebook page GalisBasketball 3on3 και το instagram account @galisbasketball.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *