ροή ειδήσεων

Γεωργαλλής: «Να επανέλθουμε το συντομότερο στη μεγάλη κατηγορία»

Οσα δήλωσε ο αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου ενόψει του ματς με την ΑΕΚ



Ο Κολοσσός Ρόδου αποχαιρετά την Betshop Basket League μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας σε αυτήν, υποδεχόμενος την ΑΕΚ (8/5, 17:30) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τη «Βασίλισσα», ο αρχηγός του Κολοσσού, Γιάννης Γεωργαλλής ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, τονίζοντας πως πλέον, το ζητούμενο για τους Ροδίτες είναι να επανέλθουν το συντομότερο στη μεγάλη κατηγορία.

Οσα δήλωσε ο Γιάννης Γεωργαλλής στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το τελευταίο για τη φετινή σεζόν. Είναι μία δύσκολη περίοδος για τον σύλλογο, αλλά αυτή τη χρονιά πήραμε ένα μεγάλο μάθημα όλοι. Πλέον, το ζητούμενο για εμάς είναι να επανέλθουμε το συντομότερο στη μεγάλη κατηγορία.

Όμως, θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την παρουσία του και την στήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, παρά το γεγονός πως ήταν πολύ δύσκολη. Αυτό που ελπίζω είναι να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και στο μέλλον, ώστε να πετύχει τους μελλοντικούς της στόχους και να έρθουν νέες επιτυχίες».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *