ροή ειδήσεων

Μύκονος: Η απάντηση του μαγαζιού σε πελάτη, το μενού και οι "χρυσές" αποδείξεις



Τι απαντά η διεύθυνση του εστιατορίου σε ένα ακόμα σχόλιο - καταγγελία δυσαρεστημένου πελάτη. Δείτε τις τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του καταστήματος καθώς και τις αποδείξεις που έχουν αναρτηθεί στο Trip Advisor.

"Πάρτι" και οργή στο Twitter έχει προκάλεσει η κριτική - καταγγελία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος αναφέρει ότι εξαπατήθηκε από εστιατόριο στην παραλία "Πλατύς Γιαλός" της Μυκόνου, που τον χρέωσε 836 ευρώ για έξι μπίρες, έξι μερίδες καλαμαράκια και τρεις σαλάτες.

Ο τουρίστας επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο του 2019 και όπως σημειώνει στο σχόλιό του στο Trip Advisor, το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι «τίμιο» καθώς αρνήθηκε να του πάει κατάλογο με τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν παρόμοια σχόλια για το ίδιο μαγαζί και από άλλους δυσαρεστημένους τουρίστες: Ο χρήστης Mevrouuwtje B έγραψε στην κριτική του: «Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στη Μύκονο μαζί με την αδερφή μου. Είδαμε αυτό το εστιατόριο και μπήκαμε μέσα. Το προσωπικό τους ήταν προσποιητά ευγενικό μαζί μας. Είναι πολύ πονηροί και ενοχλητικοί μέχρι να παραγγείλεις κάτι. Νομίσαμε ότι παραγγείλαμε μακαρονάδα αξίας 29 ευρώ με αστακό 100 γραμμαρίων. Τα 100 γραμμάρια έγιναν 600 γραμμάρια. Μας είπαν ψέματα! Δεν συνιστώ σε κανέναν αυτό το ψευτοπολυτελές εστιατόριο. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!»








Ακολούθησε η απάντηση από τη διεύθυνση του εστιατορίου, που χαρακτηρίζει τη χρήση της λέξης "απάτη" προσβλητική και ζητά την αναθεώρησή της κριτικής:

«Αγαπητέ κύριε, οι σερβιτόροι λαμβάνουν παραγγελίες με βάση τις τιμές που αναφέρονται ξεκάθαρα στο μενού μας. Αν υπήρχε κάποια παρανόηση σχετικά με τις τιμές που σας έφερε σε δύσκολη θέση, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ωστόσο. δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από τη δική μας πλευρά. Θα εκτιμούσα αν διορθώνατε την κριτική σας και αφαιρούσατε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως "απάτη". Από την περιγραφή των γεγονότων, δεν βλέπω πώς μπορείτε να δικαιολογήσετε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Σας ευχαριστώ.»




Το μενού του καταστήματος

Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος του καταστήματος, στον οποίο αναγράφονται οι "τσουχτερές" τιμές:








Οι "χρυσές" αποδείξεις

Ακολουθούν μια σειρά από αποδείξεις που φέρεται να έχει κόψει το εν λόγω εστιατόριο, όπως έχουν αναρτηθεί από πελάτες στο Trip Advisor: Όπως φαίνεται σε αυτές, ένα ποτήρι κρασί Prosecco κοστολογείται στα 68 ευρώ (αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αναγράφεται αυτή η τιμή στο παραπάνω μενού), ο καφές freddo espresso και ο διπλός ελληνικός στα 10 ευρώ, η Coca Cola και η Sprite στα 15 και η μεγάλη μπύρα στα 20 ευρώ.













Ως προς το φαγητό, μια απόδειξη δείχνει ότι μια αστακομακαρονάδα (για ένα άτομο) ανέρχεται στα 416 ευρώ, ένα πιάτο μουσακά στα 19,80, μια μερίδα τζατζίκι στα 9.80 (σ.σ.: στη μία απόδειξη, γιατί σε μια άλλη έχει μηδενική αξία. Πιθανότατα έγινε κάποιο λάθος;) και η μερίδα ψωμί στα 8,90 ευρώ:









Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *