ροή ειδήσεων

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ελέγχει τον περίγυρο του Αγίου Νικολάου - Το κακό με τους νεαρούς παράγινε!



ΚΡΕΜΑΣΤΗ.- Το κακό παράγινε με κάποιους νεαρούς, οι οποίοι δεν φαίνεται να έχουν "ούτε όσιο, ούτε ιερό"! Κι αυτό γιατί, έχουν...

«ψάξει» στην Κρεμαστή, και τα μόνα σημεία που δείχνουν ότι αποτελούν γι΄ αυτούς «στέκια» για να περνούν την... «ώρα τους», είναι... αυλές εκκλησιών και γενικά κάποιοι χώροι που πιστεύουν πως δεν μπορεί να τους ενοχλήσει κανείς!

Κι όμως, πέρα από τις «δόσεις» τους, κάνουν κι άλλα πράγματα που είναι άκρως επικίνδυνα, όπως το να ανεβαίνουν πάνω στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ν΄ αναγράφουν «συνθήματα», να βρομίζουν την περιοχή, να χαλάνε τα λουλούδια, κ.ά.


Κι επειδή, λοιπόν, κινδυνεύει και η ίδια τους η ζωή, κάποιοι ειδοποίησαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, άνδρες του οποίου επισκέφθηκαν την εκκλησία σε ανύποπτο χρόνο, προσπαθώντας να εντοπίσουν τους δράστες!


Όμως, κι από την άλλη, θα πρέπει οι γονείς, να τα συμβουλέψουν τα παιδιά τους, καθώς κάποια από τα κεραμίδια της εκκλησίας έχουν φύγει από τη θέση τους, μ΄ αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να πέσουν και να χτυπήσουν!


Και δεν είναι μόνο αυτό! Η εκκλησιαστική επιτροπή, προσπαθεί να βάλει μια τάξη στην περιοχή, αλλά, κακά τα ψέματα τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα!


Αν δεν αναλάβουν, λοιπόν, συστηματικά οι Αστυνομικοί να κάνουν καθημερινές επισκέψεις, κι αν δεν μιλήσουν οι γονείς στα παιδιά τους, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν άσχημα.

Και σίγουρα είναι αμαρτία να συμβεί, ό μη γένοιτο, κάτι τέτοιο!


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *