επικαιρότητα

Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου επαναληπτικές εκλογέςΣυγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στους δήμους Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Λέρου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Καστελόριζου


Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές την ερχομένη Κυριακή για την εκλογή δημάρχων με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στους δήμους Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Λέρου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Καστελόριζου.

Στον δήμο Ρόδου θα αναμετρηθούν ο κ. Αντώνης Καμπουράκης που πήρε στον πρώτο γύρο ποσοστό 41,29% με τον νυν δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο που πήρε στον πρώτο γύρο ποσοστό 31,18%.

Στον δήμο Κω θα αναμετρηθούν ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς(ποσοστό 44,89%) με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Κυρίτση (ποσοστό 37,03%).

Στον δήμο Καλύμνου υποψήφιοι θα είναι ο κ. Δημήτρης Διακομιχάλης (ποσοστό 23,37%) με τον κ. Γιάννη Μαστροκούκκο (22,35%).

Στον δήμο Καρπάθου υποψήφιοι θα είναι ο κ. Γιάννης Νισύριος(ποσοστό 41,1%) και ο κ. Εμμανουήλ Καπετανάκης (ποσοστό 32,58%).

Στον δήμο Αστυπάλαιας υποψήφιοι θα είναι οκ. Νίκος Κομηνέας (ποσοστό 49,21%) και η κ. Μαρία Καμπούρη(ποσοστό 31,5%).

Στον δήμο Λέρου υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλλιας(ποσοστό 39,72%) και ο κ. Στέλιος Λουλουδιάς (ποσοστό 22,1%).

Στον δήμο Πάτμου υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος(ποσοστό 42,3%) με τον κ. Ελευθέριο Πέντε(ποσοστό 27,7%).

Στον δήμο Μεγίστης(Καστελόριζου) υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμψάκος (ποσοστό 47,9%) με τον κ. Γιώργο Παπουτσή(ποσοστό 30,2%).

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: θέλω να ρωτήσω πως στην Ρόδο των 100 χιλ κατοικων τοπικό σάιτ εχει 1 εκατομ επισκέπτες το μήνα;;;
δηλ μπήκαν όλοι και το 10% της ελλαδας;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά