ροή ειδήσεων

Στη Football League ο Διαγόρας με παλικαρίσια πρόκριση στην Καλαμάτα! (video+photos)



Ο Διαγόρας Ρόδου ανέβασε στη Football League παρά την ήττα 2-1 από την Καλαμάτα στην παράταση, αφού είχε επικρατήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα στην έδρα του.


Μια παλικαρίσια άνοδο στη Football League πανηγύρισε ο Διαγόρας Ρόδου, αφού παρά την ήττα του 2-1 στην Καλαμάτα από την τοπική ομάδα, είχε επικρατήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα μπαράζ στην έδρα του κι έτσι είναι αυτός που θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στην καινούρια κατηγορία.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, μπροστά σε περίπου 4.000 κόσμου, η Καλαμάτα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 46’ με τον Γιόνδη, ωστόσο ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς ένα λεπτό αργότερα με την αιτιολογία ότι έκανε κάποια χειρονομία. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Καλαμάτα έψαχνε δεύτερο γκολ που θα της έδινε την άνοδο, αλλά δεν το βρήκε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, στο 111’ ο Μπουρλάκης έβαλε το «χρυσό» γκολ για τον Διαγόρα αφού πλέον η Καλαμάτα ήθελε άλλα δυο τέρματα για να πάρει εκείνη την άνοδο. Η «Μαύρη Θύελλα» τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού στο 119’ αποβλήθηκε και ο Κάρλος, με τον Μάρκοβιτς να σκοράρει στο 120’ για το τελικό 2-1 που όμως δεν ήταν αρκετό στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου. Έτσι, όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε η ιστοσελίδα «sportstonoto», ο Διαγόρας του Πέτρου Ρουτζιέρη πανηγύρισε μια μεγάλη άνοδο μέσα στην έδρα των Μεσσήνιων…

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (86’ Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης (108’ Αντωνιάδης), Γιόνδης, Μίνγκας (67’ Κάρλος), Λαθύρης (79’ Μάρκοβιτς).

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Γλυνός (100’ Μπουρλάκης), Πινιώτης (57’ Ντουαλά), Δήμας (62’ Καρπαθάκης), Γεωργίου (118’ Αντωνίου)


Πανηγυρισμοί του Διαγόρα στην Καλαμάτα, για την άνοδο

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *