ροή ειδήσεων

Juicy Lucy: Το Ροδίτικο μπεργκεράδικο για το οποίο μιλάει η Θεσσαλονίκη!



Το στέκι των φανατικών των μπέργκερς βρίσκεται στη Ζεύξιδος!

Ένα «Juicy Lucy μπέργκερ με έξτρα sauce» έχει μόλις σερβιριστεί σε μία παρέα φοιτητών, την ίδια στιγμή που ένα ζευγάρι στο βάθος δοκιμάζει το καινούριο Χριστουγεννιάτικο γλυκό με βάση το μελομακάρονο. Ο Λευτέρης Γκιζέτης χαμογελά. «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στο Juicy Lucy είναι να προσφέρουμε κάτι πολύ παραπάνω από ένα καλό προϊόν. Θέλουμε να προσφέρουμε “εμπειρία”. Να έρχεται ο άλλος σε έναν ζεστό χώρο και να απολαμβάνει όχι μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες, αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Να φεύγει και να έχει βιώσει μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και εξόδου», είναι τα πρώτα λόγια του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Φλώρα αποφάσισαν να εξαπλώσουν το δίκτυο των επιχειρήσεών τους στον χώρο της εστίασης και στη Θεσσαλονίκη.




«Εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της εστίασης στη Ρόδο, δημιουργώντας μαγαζιά και εμπειρίες για τους κατοίκους του αγαπημένου μας νησιού, αλλά και για τους τουρίστες που συρρέουν σε αυτό κάθε χρόνο. Κάποια στιγμή σκεφτήκαμε με τη σύζυγό μου ότι αυτή την εμπειρία που προσφέρουμε θα θέλαμε να την… ταξιδέψουμε κι αλλού, σε κάποια άλλη πόλη. Κι η Θεσσαλονίκη ήταν μονόδρομος για δύο λόγους. Αρχικά γιατί η Φλώρα σπούδασε εδώ, τη λάτρεψε και έχει στενούς δεσμούς μαζί της και έπειτα επειδή η Θεσσαλονίκη έχει -κατά τη γνώμη μας- μία από τις καλύτερες κουζίνες της χώρας. Οπότε αν καταφέρουμε να σταθούμε στα πόδια μας εδώ, τότε αυτό το ταξίδι θα έχει πολλούς προορισμούς», τονίζει ο Λευτέρης, με το ξεκίνημα του εγχειρήματος να είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο.

«Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης αρχίζει και αγκαλιάζει το μαγαζί γιατί αντιλαμβάνεται ότι θα βιώσει κάτι ξεχωριστό περνώντας το κατώφλι μας στη Ζεύξιδος. Ξέρεις η Θεσσαλονίκη έχει τα τελευταία χρόνια μία δική της παράδοση στα μπέργκερς, καθώς υπάρχουν εξαιρετικά μπεργκεράδικα εντός της. Οπότε το κοινό όχι μόνο ξέρει να ξεχωρίζει το καλό μπέργκερ, αλλά έχει γίνει και πολύ απαιτητικό. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ωφέλιμο για όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Οπότε το να βλέπεις κάποιον να έρχεται και να ξανάρχεται στο μαγαζί δείχνει ότι μάλλον κάτι κάνουμε καλά», επισημαίνει.



Πρόσφατα μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της χώρας κάλεσε τον Λευτέρη να παρουσιάσει το πώς στήνετε ένα δίκτυο με καταστήματα εστίασης και το πόσο σημαντικό είναι να επενδύει κάποιος σε καλές πρώτες ύλες, αξιόλογο προσωπικό και ένα μακροπρόθεσμο όραμα ανάπτυξης. «Ήταν μία ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση να μιλήσω σε νέους επαγγελματίας του χώρου της εστίασης για τη δική μας εμπειρία. Θεωρώ πως κάναμε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία κράτησε για ώρα και ολοκληρώθηκε με τα φρέσκα μπέργκερ μας που κατέφτασαν στον χώρο. Γιατί εμπειρία χωρίς δοκιμή δεν υπάρχει», προσθέτει.

Φέτος και ενόψει των εορτών η ομάδα του Juicy Lucy, εκτός από ένα ειδικό Χριστουγεννιάτικο μενού, δημιούργησε και μία αξιόλογη δράση, καλώντας ιδρύματα της πόλης να έρθουν και να απολαύσουν τις γευστικές εμπειρίες που προσφέρει. «Η φιλοσοφία μας είναι ότι το φαγητό -όπως και τα υπόλοιπα πράγματα- γίνεται νοστιμότερο όταν το μοιράζεσαι. Οπότε επικοινωνήσαμε με ιδρύματα της πόλης και τους ζητήσαμε να μας κάνουν την τιμή να φιλοξενήσουμε τα παιδιά τους (μαζί με τους συνοδούς) στο μαγαζί και να απολαύσουν το νέο μας Χριστουγεννιάτικο μενού. Είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις μιας πόλης να αποτελούν την αφορμή για να γεννιούνται τέτοιες ενέργειες εξωστρέφειας με τοπικά Ιδρύματα, Οργανισμούς, αλλά και Συλλόγους. Και στόχος μας είναι να το καθιερώσουμε σαν κίνηση όλο τον χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές. Το φαγητό, άλλωστε, είναι πάντα και μία καλή αφορμή για να γνωρίζεις νέους ανθρώπους», καταλήγει.

Info: Juicy Lucy, Ζεύξιδος 6, στο κέντρο της πόλης.

Παράγγειλε τώρα μέσω efood: https://www.e-food.gr/delivery/thessaloniki/juicy-lucy

Η σελίδα του Juicy Lucy στο Facebook: https://www.facebook.com/juicylucyburgerbar/

Η σελίδα του Juicy Lucy στο Instagram: https://www.instagram.com/juicylucyburgerbar/

thestival

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *