ροή ειδήσεων

“Mε Ρουτζιέρη και στην… Super League 2”!


Ο συγκινητικός Πέτρος Ρουτζιέρης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Διαγόρα με την Καλαμάτα, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού!


Με τον Πέτρο Ρουτζιέρη στο τιμόνι του και με στόχο την άνοδο στη Super League 2… Αυτά ήταν τα δύο βασικά στοιχεία της σημερινής συνέντευξης Τύπου του Γ.Σ. Διαγόρας.


Ο ισχυρός άνδρας του «γηραιού» Κώστας Χρυσοχοΐδης ανέφερε αρχικά ότι η φετινή σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού η ομάδα πήρε την άνοδο στη Football League και κατέκτησε το κύπελλο Δωδεκανήσου, ενώ παράλληλα το εγχείρημα με το Ροδιακό που λειτούργησε ως θυγατρική ομάδα, πέτυχε απόλυτα με την άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία. Ο Κώστας Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Διαγόρα, οργανωμένους και μη, για την παρουσία τους δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη την επόμενη χρονιά, τονίζοντας ότι ο «γηραιός» έχει φιλάθλους σε όλα τα Δωδεκάνησα.

Από κει και πέρα, έκανε και επίσημα γνωστό ότι ο Γ.Σ. Διαγόρας θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Πέτρο Ρουτζιέρη και στη Football League, αφού επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Τέλος, έγινε γνωστό ότι στόχος του Διαγόρα τη νέα χρονιά θα είναι η άνοδος στη Super League 2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι ο Διαγόρας φέτος ανέβηκε με το σπαθί του χωρίς να έχει πρόσβαση πουθενά και χωρίς να έχει εύκαμπτη μέση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Το κλίμα ήταν εορταστικά στη λέσχη του συλλόγου και η ομάδα ξεκινάει τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά.

Πηγή: 12sports

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *