επικαιρότητα

Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της SPAR Hellas στην ελληνική αγοράΤο δίκτυο των καταστημάτων της στην ελληνική αγορά διευρύνει περαιτέρω η SPAR Hellas, μέλος της SPAR International. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Μάιου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός SPAR super market στο Αιγάλεω.

Υπενθυμίζεται ότι η SPAR Hellas, μέλος της SPAR International, του μεγαλύτερου συνεταιριστικού δικτύου λιανικών πωλήσεων τροφίμων σε όλον τον κόσμο, δραστηριοποιείται ήδη σε Αττική, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, καθώς και σε Μύκονο, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Νάξο, Σκιάθο, Θάσο, Κεφαλλονιά, ενώ στο σχεδιασμό της εταιρίας για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνεται η λειτουργία 6 ακόμα SPAR φτάνοντας στο συνολικό αριθμό των 30 SPAR καταστημάτων πλήρους μετατροπής, έχοντας παράλληλα 47 καταστήματα σε ενδιάμεση φάση (διαδικασία μετατροπής).

Συνολικά το δίκτυο της SPAR στην Ελλάδα, μετά από μόλις 12 μήνες λειτουργίας, αριθμεί 77 καταστήματα συνολικά (πλήρους μετατροπής και σε ενδιάμεση φάση) με το πλάνο της εταιρίας για το 2019 να στοχεύει σε 107 καταστήματα, 47 πλήρους μετατροπής σε SPAR και 60 ακόμα σε ενδιάμεση φάση.Επιπλέον, η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο εκ των μεγαλύτερων ομίλων αγορών του ελληνικού λιανεμπορίου τροφίμων, του ΑΣΤΕΡΑ και του ΑΣΠΙΔΑ, αποτελεί μια αξιοσημείωτη «δεξαμενή» νέων καταστημάτων SPAR, καθώς δημιουργεί έναν όμιλο αποτελούμενο από 650 καταστήματα (280 «Αστέρα», 110 «Ασπίδα», 60 «Προμηθέας», 200 «MESIS»), συνολικού κύκλου εργασιών που ξεπερνάει τα 750 εκατ. ευρώ.

Η SPAR στοχεύει σε καταστήματα που θα συνδυάζουν τα δυνατά σημεία και την εμβέλεια του παγκόσμιου εμπορικού σήματος της, σε συνδυασμό με την εμπειρία των ανεξάρτητων τοπικών λανέμπορων της κάθε περιοχής, πάντα κάτω από τους πυλώνες της φρεσκάδας για τα καταστήματα, των εξαιρετικών τιμών, της ποικιλίας και φυσικά της ασύγκριτης εξυπηρέτησης.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: καντε κατι με τις αδεσποτες γατες στον αρχαολογικο της Ατταβυρου και στις καλαμιες πιο πανω
2-3 τρελες εχουν κανει την γειτονια εκτροφειο γατων 30 40 ισως 50
ο σταφυλοκοκος θα γινει κορονοιος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά