ροή ειδήσεων

To Giannakis Academy ξεκινάει στο Καστελόριζο (pics)



Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται φέτος το Giannakis Academy ξεκινώντας το πρόγραμμά του από το Καστελόριζο.


Μαζί με τα παιδιά του ακριτικού μας νησιού, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και το επιτελείο του θα διοργανώσουν ένα τριήμερο γεμάτο προπόνηση και παιχνίδια μπάσκετ για τα παιδιά, σε ημερομηνία που κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου.

Η κοινοφελής δράση του Giannakis Academy δίνει το έναυσμα για τον εορτασμό της ιστορικής νίκης της Εθνικής μας ομάδας στις 14 Ιουνίου 1987 εναντίον της Σιοβετικής Ένωσης κατακτώντας το πρώτο Χρυσό Μετάλλιο στο Eurobasket. Συνεχίζοντας την τότε ευχή του ο Παναγιώτης Γιαννάκης "Έύχομαι όλα τα παιδιά να αποκτήσουν μία μπάλα και να βγουν στο γήπεδο να παίξουν μπάσκετ" θα δοθούν ως δώρο σε όλα τα παιδιά του Καστελόριζου από μία μπάλα μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε σχετικά: "Ξεκινάμε φέτος το πρόγραμμά μας από το όμορφο νησί του Καστελόριζου έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε πόσο πολύ οφείλουμε να παροτρύνουμε, τα νέα κυρίως παιδιά, να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό. Μέχρι τώρα δραστηριοποιούμαστε στην Αθήνα, την Κρήτη και τη Χαλκιδική, και ήθελα να μπορέσουμε να φτάσουμε σε όλη την Ελλάδα, οπότε θεωρώ ότι το Καστελόριζο είναι μία πολύ καλή αρχή για αυτό το σχέδιο"

Την κοινοφελή και τις υπόλοιπες δράσεις του Giannakis Academy υποστηρίζουν έμπρακτα οι εταιρείας: LG Hellas, Allianz Ελλάδος, E.I. Παπαδόπουλος A.E. , GEOHELLAS, Πλαίσιο Computers

To πρόγραμμα του Giannakis Academy για το 2019 είναι
Αθήνα: 18-22 Ιουνίου
Ηράκλειο Κρήτης: 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου
Αθήνα: 8-13 Ιουλίου
Χαλκιδική: 4-10 Αυγούστου

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.giannakisacademy.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *