επικαιρότητα

1.000+1 νύχτες στη Σύμη: Γάμος υπερπαραγωγή Τούρκων -Χλιδή και τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι μέχρι τελικής πτώσης [βίντεο]


Τρικούβερτο γλέντι γάμου έστησαν δύο Τούρκοι νεόνυμφοι στη Σύμη, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και έκαναν τους πάντες να χορεύουν σε οριεντάλ ρυθμούς.

Το σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στη Σύμη το μεγαλύτερο γαμήλιο γλέντι που έχει γίνει ποτέ σε ακριτικό νησί. Δύο μέλη της τουρκικής ελίτ που ασχολούνται μεταξύ άλλων και με αγορές ακινήτων στη χώρα μας έκαναν τριήμερο τρικούβερτο γλέντι και αναστάτωσαν το νησί με τους καλεσμένους τους.

Τα πολυτελή γιοτ κατέκλυσαν το λιμάνι της Σύμης

Τα πολυτελή γιοτ κατέκλυσαν το λιμάνι του νησιού ενώ κάθε ημέρα διασκέδαζαν και σε διαφορετική ταβέρνα με πολύ… τσιφτετέλι και παραδοσιακούς ελληνικούς αλλά και τουρκικούς χορούς. Οι ίδιοι διακριτικά απέφευγαν να δώσουν πληροφορίες για την ταυτότητα τους αλλά ήταν πολύ φιλικοί με τους κατοίκους.


Ασταμάτητος χορός για τους καλεσμένους

Χίλιες και μία νύχτες στη Σύμη

Τα τραπέζια στήθηκαν, τα λουλούδια τοποθετήθηκαν στη θέση τους και οι καλεσμένοι έφτασαν. Το φαγητό άφθονο, το ποτό έρεε και η διασκέδαση άγγιξε «κόκκινο». Σε αυτό συνέβαλαν οι χορεύτριες οριεντάλ που έδωσαν τον ρυθμό και έκαναν τους πάντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.


Οι καλεσμένοι, οι περισσότεροι ντυμένοι στα λευκά, δεν σταμάτησαν να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες από τα πυροτεχνήματα και τους χορούς. Μάλιστα, όταν το κέφι άναψε δεν δίστασαν να ανέβουν πάνω στα τραπέζια και να χορέψουν με την ψυχή τους.Βίντεο από τον τουρκικό γάμο στη ΣύμηΣίγουρα το γαμήλιο γλέντι θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους, οι οποίοι απήλαυσαν τη φιλοξενία του ζευγαριού και φυσικά της Σύμης.Χορός, χορός, χορός και σόου. Ολα τα είχε το γαμήλιο τραπέζι:


Φωτογραφίες από τον τουρκικό γάμο στη ΣύμηΟι χορεύτριες οριεντάλ δίνουν τον ρύθμό.

Οι καλεσμένοι παρτάρουν χωρίς σταματημό.

Η αστακομακαρονάδα είχε την τιμητική της.

Παραμυθένιο το σκηνικό του γάμου.


Πηγή: iefimerida.gr 

Σχόλια

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης