ροή ειδήσεων

Κολοσσός: Συμφωνία με Χολαργό, συνεχίζει στην Α1!



Η διοίκηση του Χολαργού ολοκλήρωσε τις επαφές της, με τις ομάδες που ενδιαφέρονταν να αγωνιστούν στην Basket League και ήρθε σε συμφωνία, με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Χολαργός με ανακοίνωση του, από τις 24 Ιουνίου είχε ενημερώσει πως συζητάει την παραχώρηση της θέσης του στην Α1, χωρίς όμως να έχει συμφωνήσει με κάποια συγκεκριμένη ομάδα.

Την Παρασκευή και πάλι η διοίκηση μίας εκ των εκπλήξεων της Basket League που ολοκληρώθηκε, ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τις επαφές της με τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον, ώστε να αντικαταστήσουν τον σύλλογο στην Basket League και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου.


Η ιστορική ομάδα της Ρόδου, υποβιβάστηκε από το φετινό πρωτάθλημα όντας τελευταία στην κατάταξη με 31 βαθμούς, όμως ήρθε σε συμφωνία με τον Χολαργό και θα τον αντικαταστήσει στην Basket League την αγωνιστική περίοδο 2019-20, με το μόνο που απομένει να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Επομένως ο Κολοσσός θα παραμείνει στα “σαλόνια” της Α1, με το “χτίσιμο” του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς, να πραγματοποιείτε με γοργούς ρυθμούς.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *