ροή ειδήσεων

Εκλογές 2019: Δεν κατεβαίνουν οι ΑΝΕΛ! Καμμένος: Αναγνωρίζω τη νίκη του Μητσοτάκη



Δεν θα συμμετάσχουν οι ΑΝΕΛ οι εκλογές της 7ης Ιουλίου. Καμμένος: Μπορώ να είμαι πιο χρήσιμος εκτός Βουλής. Θα συνεργαστώ με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Νέα αναφορά στον Τζορτζ Σόρος.



Την απόφαση των ΑΝΕΛ να μην κατέβουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μη μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού», είπε ο Πάνος Καμμένος στη δήλωσή του.


Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «νέα εποχή στην ελληνική πολιτική», σημειώνοντας ότι «ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός».Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εξαπολύοντας πυρά τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και προς τη Νέα Δημοκρατία, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τη στάση των μεγάλων πολιτικών κομμάτων «εντελώς ακατάλληλη» και για «κακόβουλη πόλωση της πολιτικής, η οποία οδήγησε σε λασπολογία, τρανό παράδειγμα η τελευταία συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών».


«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρά την προσφορά 80 δις από τον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας για έξοδο και από τις δύο και μετατροπής της χώρας σε ευρωπαϊκή αποθήκη προσφύγων και παράνομων μεταναστών»

Ο ίδιος, πάντως, δεν θα αποσυρθεί από την πολιτική. Ούτε και οι ΑΝΕΛ διαλύονται ως κόμμα. «Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός. Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός Κοινοβουλίου παρά εντός», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


«Οικοδομήσαμε την ισχυρότερη συνεργασία με τις ΗΠΑ στη Μεσόγειο, δεν διαρρήξαμε τις σχέσεις μας με την ομόδοξη Ρωσία. Η Ελλάδα είναι πλέον σημαντικός ενεργειακός παράγοντας στην περιοχή»

Ο Πάνος Καμμένος, μάλιστα έκανε γνωστό πως θα «εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε για σοβαρό κίνδυνο στα εθνικά θέματα, για «απειλή νέας τουρκικής εισβολής στην Κυπριακή Οικονομική Ζώνη, και τηνπροσπάθεια μέσω κρίσης να ανοίξει συζήτηση για συνεκμετάλλευση τωνπλουτοπαραγωγικών πηγών στο Αιγαίο που θα αποτελεί εθνική προδοσία».


Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ, την Κύπρο και τον αραβικό κόσμο, λέγοντας πως η Ελλάδα διατήρησε τον ηγετικό της ρόλο στη Μεσόγειο.Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στον Τζορτζ Σόρος. «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε (…) και να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας ενάντια σε εκείνους που την διακινδύνευσαν και βοήθησαν να επηρεάσουν τις εθνικές πολιτικές δυνάμεις έτσι ώστε να προδώσουν τον λαό τους.

Γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι δράστες – άτομα σαν τον Τζορτζ Σορος και τη συμμορία του, η οποία αποτελείται από ανάλγητους πολιτικούς και εξωνημένους δημοσιογράφους, που πρέπει να αναχαιτιστούν με κάθε κόστος. Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα και δεν πρέπει να επιτρέψει να γίνει αντικείμενο αστάθειας λόγω ξένης επιρροής», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε τη δήλωση του Πάνου Καμμένου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/6/19 00:24

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *