ροή ειδήσεων

Οκτώ μήνες φυλάκιση στον 46χρονο που αυνανιζόταν σε αθλητικό κέντρο



Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 46χρονο Ροδίτη, που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελίες ότι αυνανιζόταν στο αθλητικό κάντρο Κορακόνερου στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τη "Δημοκρατική", οι γονείς είπαν στους αστυνομικούς ότι ο εν λόγω άνδρας πήγαινε στο γήπεδο από τις 3 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 4:30 κα αυνανιζόταν είτε μέσα στο αυτοκίνητό του είτε στις κερκίδες.

Την Τρίτη την αστυνομία ειδοποίησε γυμναστής που κατήγγειλε ότι ο 46χρονος αυνανίστηκε στις κερκίδες του σταδίου παρακολουθώντας τρεις ανήλικες αθλήτριες που εκείνη την στιγμή γυμνάζονταν.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το ίδιο είχε συμβεί και στις 17 Ιουνίου με μια γυμνάστρια τότε να τον βλέπει αλλά να μην τον καταγγέλλει.

Στην απολογία του ο 46χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι είχε πάει στο αθλητικό κέντρο με την σύζυγό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο και ότι φορούσε κοντό παντελονάκι.

newsit

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *