ροή ειδήσεων

Βουλή: Νέο αντάρτικο βουλευτών για να ψηφιστούν οι τροπολογίες τους!



Χωρίς τέλος ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις βουλευτικές τροπολογίες. Μετά το «stop» από τον Σωκράτη Φάμελλο, άρχισε η… φαγωμάρα, που πλέον παίρνει διαστάσεις…

Παρά την κυβερνητική εντολή να μην κατατίθενται βουλευτικές τροπολογίεςγιατί θα γίνονται δεκτές μόνο οι υπουργικές, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επέμειναν και επανακατέθεσαν τις τροπολογίες τους.

Οι λεγόμενοι «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν την πίεση και κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας το πρωί της Παρασκευής (07.06.2019) επέμειναν να ψηφιστούν οι τροπολογίες τους παρά την απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου να μη γίνει δεκτή καμία βουλευτική τροπολογία.


Οι «αντάρτες» βουλευτές είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω και ήδη έχουν κατατεθεί 10 τροπολογίες, με θέματα της εκλογικής τους περιφέρειας (εκλογές έρχονται εξάλλου) που ζητούν να γίνουν αποδεκτές από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και να ψηφιστούν.

Την πίεση, μάλιστα, αύξησε από το βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός λέγοντας: «εμένα με έστειλε εδώ ο λαός της Δωδεκανήσου για να λύσω τα προβλήματά τους και αυτό θα κάνω μέχρι την τελευταία στιγμή».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε εκεί και «κάρφωσε» τους υπουργούςτης κυβέρνησης, λέγοντας πως είχαν συμφωνήσει για τις τροπολογίες αυτές και πως ζητούσαν από τους βουλευτές να τις καταθέσουν αργότερα!

«Οι τροπολογίες αυτές είναι δουλεμένες από χρόνια. Είχαμε να κάνουμε μευπουργεία και υπηρεσίες που δεν μιλούσαν μεταξύ τους, που δεν μιλούσαν οι υπηρεσίες ακόμα και μέσα στο ίδιο το υπουργείο. Και εδώ έχουμε ευθύνη ως κυβέρνηση, δεν μπορεί υπουργοί που έχουν συμφωνήσει να μην μπορεί να επιβληθούν στις υπηρεσίες. Γι’ αυτό τις φέρνουμε τώρα για να υπάρξει δέσμευση για το μέλλον… Πείτε εάν είναι μια από αυτές τις τροπολογίες φωτογραφική. Την φέρνω 3-4 φορές και οι υπουργοί λέγανε αφήστε την για αργότερα», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *