ροή ειδήσεων

Η αξέχαστη εκδρομή των Βετεράνων Πειραιά στη Ρόδο.(ΦΩΤΟ)



Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή . Μια εκδρομή από αυτές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη σου όσα χρόνια κι αν περάσουν.


Η επίσκεψη των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά στη Ρόδο θα μείνει στην ιστορία . Αυτό είναι σίγουρο. Η οργάνωση ήταν τέλεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους .Και ιδιαίτερα στον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Στέλιο Παπαλεξάνδρου που είχε αναλάβει κάθε λεπτομέρεια ώστε η εκδρομή αυτή να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία .





Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η όμορφη αυτή παρέα βρέθηκε στο «σμαραγδένιο» νησί. Γιατί θα πρέπει πάνω από όλα να πούμε ότι όλοι αυτοί που πήγαν στη Ρόδο είναι μια «δεμένη» ομάδα εδώ και χρόνια….

*Η αποστολή έφτασε στο νησί το πρωί του Σαββάτου . Στο λιμάνι έτυχε θερμής υποδοχής από τα ηγετικά στελέχη των Βετεράνων Ρόδου- Διαγόρα Μιχάλη Δράκο, Γιάννη Χαλκιά ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με την αποστολή των Πειραιωτών συνταξίδεψε ο Ηλίας Βασιλαράκης που είναι η «ψυχή » των Ρόδιων βετεράνων.

* Το απόγευμα έγινε ο αγώνας των βετεράνων στο ιστορικό Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας ».Ένα γήπεδο που έχει κατασκευαστεί το 1928 από τους Ιταλού που είχαν τότε κυριαρχικά δικαιώματα στο νησί αλλά και όλα τα Δωδεκάνησα. Αγωνιστικά οι Ρόδιοι επικράτησαν με 4-1 των Πειραιωτών . Σίγουρα μια δίκαιη νίκη , όχι όμως με τόσο μεγάλη έκταση στο σκορ αφού οι μεν τα έβαζαν , οι δε τα έχαναν… Εξάλλου ο μέσος όρος ηλικίας των νικητών (που είχαν ηγέτη τον Αγαπητό Αμπελά ένα παίκτη που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού εκτός από τη Ρόδο έχει αγωνιστεί με την Προοδευτική στην Α’ Εθνική και τον Άρη Θεσσαλονίκης ) ήταν πολύ μικρότερος από αυτό των φιλοξενούμενων .

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο Ηλίας Βασιλαράκης.

Να σημειώσουμε πάντως σε αυτού του είδους τα παιχνίδια το μόνο που δεν μετράει είναι το αποτέλεσμα.

*Πριν από την αναμέτρηση οι Βετεράνοι του Πειραιά δια του προέδρου τους Κανέλλου Τσίρμπα πρόσφεραν το αγαλματίδιο με τον Ποσειδώνα που είναι το έμβλημα της Ένωσης , στον πρόεδρο των Ροδίων Μιχάλη Δράκο. Ο τελευταίος καλωσόρισε τους Πειραιώτες και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο νησί. Από την πλευρά του ο κ. Τσίρμπας ευχαρίστησε για την φιλοξενία τους Ρόδιους και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες των βετεράνων του Πειραιά με αγώνες για κοινωφελείς σκοπούς , αιμοδοσίες κλπ .

Παράλληλα η Ένωση Βετεράνων του Πειραιά τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τους Ηλία Βασιλαράκη και Γιάννη Χαλκιά για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Και οι δυο βρέθηκαν κοντά στην αποστολή τόσο στο ξενοδοχείο, όσο και στην αναχώρηση τους για τον Πειραιά.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι πρόσφεραν αναμνηστικά κεραμικά πιάτα στα ηγετικά στελέχη της ΕΣΒΠΠ Κανέλλο Τσίρμπα, Στέλιο Παπαλεξάνδρου , Σταύρο Μπάκα.

*Στα αξιοσημείωτα η επίσκεψη της Πειραϊκής ομάδας , στα γραφεία των βετεράνων Ρόδου- Διαγόρα . Εκεί , όπου σε τρία δωμάτια βρίσκεται όλη η ιστορία του Ροδίτικου ποδοσφαίρου. Με φωτογραφίες, αποκόμματα , λάβαρα κλπ. Ότι καλύτερο έχουμε δει από Παλαίμαχους στον Ελλληνικό χώρο. Και συγχαρητήρια στους ανθρώπους που επιμελήθηκαν αυτή την σπουδαία και μοναδική δουλειά…..

*Οι Ρόδιοι είχαν αναλάβει τις μετακινήσεις της Πειραιώτικης ομάδας, από και προς το κέντρο του νησιού .

Το πρωί της Κυριακής η αποστολή βρέθηκε στην παλιά πόλη της Ρόδου , όπου θαύμασε τα αξιοθέατα και ιδιαίτερα το κάστρο των Ιπποτών …..
* Η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Evita sun » που βρίσκεται στο Φαληράκι , 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Ρόδου .Ένα πανέμορφος χώρος σε ένα ειδυλλιακό τοπίο , με πισίνες ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Που λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά . Με άψογο service, υπερπολυτελή δωμάτια , άφθονο φαγητό πρωί, μεσημέρι , βράδυ , απεριόριστα ποτά ..

Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου- Διαγόρα, καθώς επίσης την διεύθυνση και το υπαλληλικό προσωπικό του ξενοδοχείου «Evita sun » για την άψογη φιλοξενία …..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/19 18:27

    ΑΛΛΑ Κ ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/19 18:27

    7ΑΤΟΜΑ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ. ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/19 19:57

    Η ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *