επικαιρότητα

Βρέθηκε ο παππούς που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο της ΡόδουΤέλος στο θρίλερ με τον Δανό τουρίστα, για τον οποίο είχε σημάνει συναγερμός από την πρεσβεία της χώρας του.

Πρόκειται για 80χρονο ασθενή, ο οποίος έφτασε στο νοσοκομείο Ρόδου και από εκεί, χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 8οχρονος νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο Καρπάθου και παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου, χωρίς συνοδεία. Σύμφωνα με το 12vima, δεν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρόδου από την Κάρπαθο για να τον παραλάβει. Έτσι λοιπόν, ο άνθρωπος φαίνεται ότι πέρασε από τις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου στις 2.30 χθες το πρωί, πήρε συνταγή και δεν κρατήθηκε στο νοσοκομείο.


Από εκείνη τη στιγμή είχε εξαφανιστεί και είχε σταλεί σήμα στα ξενοδοχεία της Ρόδου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο ηλικιωμένος διανυκτέρευσε σε κάποιο από αυτά.


Και όπως αποδείχθηκε, αυτό είχε συμβεί! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άνθρωπος βρέθηκε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της Ρόδου!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι το πρόβλημα υγείας που του προκάλεσε όλη αυτή την περιπέτεια, ήταν… τα πρησμένα πόδια του. Μπαίνοντας στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κάρπαθο για τη χώρα του, του είπαν οι αρμόδιοι ότι δε μπορεί να πετάξει με τόσο πρησμένα πόδια. Τον έστειλαν να τον δει γιατρός του νησιού και η συνέχεια, όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω…

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Σχόλια

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης