ροή ειδήσεων

Γνωστός μετεωρολόγος παραδέχεται ότι γίνεται “Γεωμηχανική” στην Ελλάδα



Πηγαίνοντας προχτές στην σελίδα γνωστού μετεωρολόγου για να δούμε τις καιρικές του προβλέψεις, μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη: ο μετεωρολόγος εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε ότι γίνεται διαχείριση της θερμοκρασίας στη χώρα μας (“Γεωμηχανική”) κάνοντας λάικ σε σχόλιο ενός ακόλουθου της σελίδας του


Συγκεκριμένα, στη σελίδα του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, που τυγχάνει να είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, αλλά και “με έμφαση στην Κλιματική Αλλαγή”, ένας χρήστης του facebook σχολίασε:

ΣΑΚΗ, ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΕΣΤΗ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ “ΜΑΖΕΨΑΝ” ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ C. ΤΑ AEROSOLS ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ





Το σχόλιο έλαβε 6 likes ένα εκ των οποίων είναι του κου Αρναούτογλου, ο οποίος δεν έχει τη συνήθεια να κάνει like σε όλους τους σχολιασμούς:



Για να μας φύγει η παραμικρή αμφιβολία για το αν ο σχολιαστής αναφέρεται στους χημικούς αεροψεκασμούς που υποτίθεται διενεργούνται λόγω “μυστικής” Γεωμηχανικής, που -ξανά υποτίθεται- λίγοι την γνωρίζουν, ρίξαμε μια ματιά στο προφίλ του.

Φέρεται να είναι νέος γιατρός, όμως με πολύ ενδιαφέρον για τον καιρό, τα ακραία φαινόμενα, τα περίεργα σχήματα νεφών, αλλά και… γνώστης των χημικών αεροψεκασμών και της Γεωμηχανικής, ακόμα και της Τροποποίησης Καιρού που κάνει ο ΕΛΓΑ. Μέσα σε όλα, δηλαδή.


Κι εδώ γεννάται το ερώτημα που αφορά στον κο Αρναούτογλου, για το κατά πόσα γνωρίζει και κάνει πως δεν γνωρίζει, ακόμα και αρνείται. Αφενός μεν έχει αρνηθεί ότι διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί, αφετέρου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που του έθεσε το Κίνημα Επιβιώνουμε σχετικά με το Κλίμα.

Και το χειρότερο; Προπαγανδίζει την Κλιματική Αλλαγή που… την θέλει να γίνεται και υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία, και λέει ψηφίστε με για να πάω στην ευρωβουλή για “περαιτέρω” γνώσεις, μελέτη και προσφορά.

Φυσικά αμφιβάλουμε αν θα τα καταφέρει, αφού απ’ ό,τι φαίνεται από τα σχόλια στη σελίδα του, μπορεί να είναι δημοφιλής ως καιρολόγος (δεν είναι ακριβώς μετεωρολόγος, αλλά παρουσιαστής καιρού), ωστόσο ο κόσμος δεν δείχνει πρόθυμος να τον ψηφίσει. Το αντίθετο μάλιστα, του λένε άντε να τελειώνουν οι εκλογές να μας λες τον καιρό, προεξοφλώντας την μη εκλογή του.

Ο κος Αρναούτογλου δεν απάντησε στις ερωτήσεις του Κινήματος Επιβιώνουμε, τον καλούμε ωστόσο να σχολιάσει ελεύθερα το άρθρο μας και να μας πει τι εννοούσε με το like στο σχόλιο περί αερολυμάτων που “μαζεύουν” την θερμοκρασία.

Γιατί φτάσαμε τέλη Μαΐου με “μάζεμα” της θερμοκρασίας, αλλά και του πολύτιμου για όλα τα έμβια όντα ήλιου, με απανωτές επελάσεις σκόνης από την Αφρική, καταιγίδες και χαλάζια. Έτσι “σώζετε” το κλίμα;

Έχει καταντήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη, και ειδικά στη Βόρεια, οι μέρες ηλιοφάνειας να είναι περισσότερες από την “ηλιόλουστη” Ελλάδα γιατί… την “μαζεύουν”; Μήπως γι’ αυτό θέλει να πάει Βρυξέλλες ο κος Αρναούτογλου, να κάνει ηλιόλουστες διακοπές;

Θα υπάρξει και συνέχεια…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *