ροή ειδήσεων

Ένα βήμα πριν τη διάλυση το ΚΙΝΑΛ! Άρχισαν οι παραιτήσεις μετά τη ρήξη Φώφης –Βενιζέλου!



Σε αναταραχή βρίσκεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρότεινε στον προκάτοχό της την… τελευταία θέση στο Επικρατείας και ανακοίνωσε στη θέση του επικεφαλής τον Γιώργο Καμίνη.

Η αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν άμεση:

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε από καιρό ανακοινώσει πως δε θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι πριν από λίγη ώρα οι περισσότεροι στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς πίστευαν πως αυτός θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ώστε η παράταξη να πάει ενωμένη στις εκλογές, κάτι που δεν επετεύχθη!

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Κίνημα Αλλαγής θα οδηγήσει σε κύμα παραιτήσεων υποψηφίων του κόμματος. Ήδη, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο Γιώργος Τόλιος, η Σοφία Θεολογίτου και ακόμα δύο υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία δήλωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι, διαμαρτυρόμενοι για την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Επιτροπάκης που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του κ. Βενιζέλου, ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ΚΙΝΑΛ, κάνοντας μάλιστα λόγο για αισχρή απόφαση της ηγεσίας του κόμματός.

Μέλη, δε, της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ζητούν άμεση σύγκληση του οργάνου, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώνεται και να ληφθούν, αν χρειαστεί, οι ανάλογες αποφάσεις.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/6/19 10:03

    Που πας μωρή φωφη με αυτή τη μάπα. Αντί τουριστική ναούμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *