ροή ειδήσεων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΥΡΟΥΤΗ



ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΣΟΥΡΟΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Καταγγέλλουμε την άνανδρη και ύπουλη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος συνδικαλιστής ΤΣΟΥΡΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων ,πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων MIRAMARE και στέλεχος του ΠΑΜΕ ,από εργοδότη μετά από εργατική διαφορά .

Στην επιθεώρηση εργασίας ο ΤΣΟΥΡΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ παρενέβει για να εκπροσωπήσει εργαζόμενη στον συγκεκριμένο κύριο που δεν την πλήρωνε.



Η μαφιόζικη επίθεση σε βάρος αποκαλύπτει το όργιο της εργοδοτικής τρομοκρατίας με το οποίο είναι αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι. Η επίθεση αυτή και τα όσα αποκαλύφθηκαν, επιβεβαιώνουν τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να εργάζονται οι εργαζόμενοι, χωρίς ασφάλιση, με μεροκάματα πείνας, απλήρωτοι και κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας.

Όλα αυτά συμβαίνουν και αποθρασύνονται περισσότερο οι εργοδότες, γιατί ακριβώς έχουν αέρα στα πανιά τους, από την πολιτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες.

Ας έχει στο νου του καλά ο συγκεκριμένος κύριος και ο κάθε εργοδότης που ξεζουμίζει κάθε μέρα τους εργαζόμενους , είτε με απληρωσιά είτε με μισθούς πείνας, με μαύρη εργασία κλπ., ότι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πιάνουν απειλές και τρομοκρατία.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τα σωματεία που συσπειρώνονται στις γραμμές του ΠΑΜΕ έχουν ψηθεί στο καμίνι της ταξικής πάλης, έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν καθημερινά το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και θα τσακίσουν κάθε χέρι εργοδότη που θα απλωθεί σε εργάτη και στα δικαιώματά του.

Τα περιστατικά βίας σε εργαζομένους και συνδικαλιστές δεν πρέπει να φοβίσουν κανέναν. Το ταξικό εργατικό κίνημα θα σταθεί αλληλέγγυο σε κάθε εργαζόμενο που σηκώνει κεφάλι και διεκδικεί ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, τα δεδουλευμένα του, το μισθό του.

Να μη μείνει κανένας εργαζόμενος μόνος του μπροστά σε αυτήν την αντεργατική επίθεση που εντείνεται, να ενώσει τη δύναμή του με τους συναδέλφους του, να οργανωθεί και να παλέψει συλλογικά μέσα από το σωματείο του».

Μόνο μέσα από την οργάνωση του αγώνα θα βάλουμε φρένο σ' αυτή την κατρακύλα, παλεύοντας για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες.

Το δίκιο μας δεν το παζαρεύουμε.

Ρόδος 27 6 2019

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *