ροή ειδήσεων

Ερχεται ο Μητσοτάκης το Σάββατο στη Ρόδο


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετάει πολίτες στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλη την χώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη Ευρωβουλευτών, Περιφερειακών και Δημοτικών αντιπροσώπων. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sky, στη Ρόδο θα βρίσκεται εκτός απροόπτου το ερχόμενο Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πιθανότατα θα συνοδεύεται από τον Λευτέρη Αυγενάκη και ο λόγος της επίσκεψης του έχει να κάνει με την ένταξη και την «εδραίωση» στην πολιτική ζωή της Δωδεκανήσου της νέας εκλεκτής του Τώνιας Μοροπούλου.

Λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που δίνει στην υποψηφιότητα της, ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει για να συνομιλήσει με κομματικά στελέχη αλλά και για να δει σχέδια που αφορούν την Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Ακόμη λέγεται πως θα πάει και στο Καστελλόριζο απ’ όπου θα κάνει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

skyrodos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *