ροή ειδήσεων

Διαγόρας Ρόδου: Τέλος ο Ντουαλά, οι πρώτες ανανεώσεις



Σε διαδικασία σύστασης ΠΑΕ βρίσκεται ο Διαγόρας Ρόδου, ωστόσο ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει και δεν περιλαμβάνει το όνομα του Ελόνγκ Ντουαλά.

Ναι μεν ο Καμερουνέζος στράικερ αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση του περασμένου καλοκαιριού, ωστόσο στην εξέλειξη της σεζόν και κυρίως προς το φινάλε, η απόδοσή του κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέτρου Ρουτζιέρη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Footballeague και εντός των ημερών αναμένεται να λύσει την συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους».

Όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ, πλην του Ντουαλά, η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει συζητήσεις ανανέωσης με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνουν στον σύλλογο.

Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις ακόμα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με τους περισσότερους εκ των οποίων να εκδηλώνουν και οι ίδιοι την επιθυμία τους να συνεχίσουν στο νησί για ακόμα μία σεζόν.

Ο Ρουτζιέρης έχει εισηγηθεί την παραμονή του βασικού κορμού, δηλαδή περίπου 10 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με την εμπειρία τους μπορούν να οδηγήσουν τον σύλλογο σε μία αξιοπρεπή πορεία.

Ο Διαγόρας Ρόδου θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν με σκοπό την άνοδο στη Super League 2, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις μεταγραφικές κινήσεις.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *