ροή ειδήσεων

Η Ρόδος πρωταγωνιστεί και σε φωτογράφιση μόδας



Το εκπληκτικό ροδίτικο φως, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα πλούσια χρώματα της φύσης του νησιού, η ομορφιά του τοπίου και φυσικά η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, προσέλκυσαν φωτογράφους, σχεδιαστές ρούχων και μοντέλα, που ήλθαν στη Ρόδο το διάστημα 24-31 Μαΐου 2019, για τις ανάγκες της φωτογράφισης της συλλογής “Spring/Summer 2020 collection” της σκωτσέζικης εταιρείας ρούχων Marble Fashions που εδρεύει στη Γλασκώβη.

Η ομάδα των 7 ατόμων, ανάμεσα τους ο Άγγλος φωτογράφος κ. Chris Blott ο οποίος συνεργάζεται επί σειρά ετών με τη συγκεκριμένη εταιρεία και η σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης κα Lynne Paul, καθηλώθηκε κυριολεκτικά από την μοναδικότητα του τοπίου της Ρόδου, τη μαγευτική θέα, την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού, τα μνημεία και τη ροδίτικη φιλοξενία και έβγαλε καταπληκτικές φωτογραφίες σε Λίνδο, λιμανάκι Αγίου Παύλου, στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης, τα Κοσκινού και τις παραλίες του νησιού.

Ο κ. Chris Blott ανέδειξε μέσα από το φακό του, πέραν των ρούχων φυσικά, τα αξιοθέατα και την ομορφιά του νησιού. Έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της φωτογράφισης και υπογράμμισε:

«Αποφασίσαμε να φθάσουμε στη Ρόδο φέτος για πρώτη φορά γιατί θέλαμε μια εντελώς διαφορετική μορφή εμφάνισης απ΄ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Θέλαμε τα φωτεινά χρώματα και την κλασική ελληνική εμφάνιση του τέλειου λευκού τοίχου και γαλάζιου ουρανού και τις κρυστάλλινες θάλασσες. Και τα πήραμε όλα. Η Ρόδος ήταν όλα όσα είχαμε ελπίσει θα ήταν και πολλά άλλα».

Έμειναν εντυπωσιασμένοι, όπως υπογράμμισαν οι ίδιοι, από την άψογη συνεργασία, την ενημέρωση και κυρίως τη μοναδική ροδίτικη φιλοξενία.

Ο κ. Blott δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και στον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο για την όλη διοργάνωση του ταξιδιού τους αλλά και τη στήριξη που παρείχαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο, δηλώνοντας:

«Το πιο εντυπωσιακό ήταν το εξαιρετικά θερμό καλωσόρισμα που λάβαμε από όλους όσους συναντήσαμε. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι η συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι ένα από τα πιο εύκολα που έχω κάνει ποτέ, κυρίως χάρη στους σπουδαίους ανθρώπους που συναντήσαμε κάθε μέρα που μας βοήθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν προλάβαμε ακόμα να επιστρέψουμε στην Σκωτία και σχεδιάζουμε ήδη τη φωτογράφιση της συλλογής “Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021”».





TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *