
Τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν την Τετάρτη (12/6) πάνω από τα Δωδεκάνησα και πιο συγκεκριμένα το Αγαθονήσι, αλλά και τη νήσο Κουνέλι.
Οι Τούρκοι συνεχίζουν να επενδύουν στην ένταση πάνω από το Αιγαίο. Την Τετάρτη, δύο τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από τρία ελληνικά νησιά.
Συγκεκριμένα, στις 10:08 τα δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι -σε ύψος 27.000 ποδών- ενώ ένα λεπτό αργότερα έκαναν υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι, σε ύψος 26.000 ποδών.
Τρία λεπτά αργότερα, στις 10:12, τα δύο F-16 πραγματοποίησαν και τρίτη υπέρπτηση πετώντας 25.000 πόδια πάνω από τη νήσο Κουνέλι.
Την Τρίτη επίσης έγιναν πολλές τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, παραβιάζοντας το FIR της χώρας.
Πηγή: ethnos.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.