ροή ειδήσεων

Πήραν το πρώτο τουρνουά GalisBasketball 3on3 οι αδελφοί Αγραβάνη



Η ομάδα Ρόδος Παλάς του Δημήτρη και του Γιάννη Αγραβάνη κατέκτησε το πρώτο GalisBasketball 3on3 που έγινε στη Ρόδο. Νίκησε στον τελικό την παρέα του Μιχάλη Κακιούζη και της Εβίνας Μάλτση.


Το πρώτο τουρνουά GalisBasketball 3o3 ξεκίνησε την Πέμπτη (20/6) και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Ρόδο με νικήτρια την ομάδα Ρόδος Παλάς στην οποία αγωνίστηκαν ο Δημήτρης και ο Γιάννης Αγραβάνης, η Σοφία Σιγάλα, ο Χρήστος Καταβαίνης και ο Κώστας Παπουτσής. Η Ρόδος Παλάς νίκησε στον τελικό (12-10 στην παράταση) την ΟΠΑΠ στην οποία αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Κακιούζης, η Εβίνα Μάλτση, ο Σπύρος Μήτσης, ο Κώστας Μήτσου και ο Πετρ Ματεγιόφσκι.


Το ανοιχτό γηπεδάκι που στήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου γέμισε από κόσμο που απόλαυσε τους παίκτες που ταξίδεψαν στη Ρόδο, χάρισε το χειροκρότημά του στον σπουδαίο Νίκο Γκάλη, αποθέωσε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και έζησε μια όμορφη εμπειρία στην καρδιά του καλοκαιριού από την Πέμπτη έως και την Κυριακή (24/6). Ραντεβού στην Κω, στην οποία θα γίνει τον Σεπτέμβριο το άλλο μισό αυτού του πρώτου τουρνουά προς τιμήν του Gangster.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *