ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο – Πήγε να περάσει από έλεγχο και βρέθηκε σε αυτή την ουρά [pics]



Εικόνες ντροπής εξακολουθούν να καταγράφονται στο αεροδρόμιο της Ρόδου, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που ακόμη υπάρχουν και έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων παρά το ότι οδεύουμε στο μέσο της τουριστικής περιόδου. Μέσα και έξω από το αεροδρόμιο, η κατάσταση παραμένει χαώδης, με τροχοφόρα να πνίγουν τους χώρους εξωτερικά και ουρές εκατοντάδων ατόμων να ταλαιπωρούνται στο εσωτερικό για να περάσουν τον έλεγχο επιβατών.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες των ταλαιπωρημένων ανθρώπων, Ελλήνων και ξένων που πρέπει να περιμένουν ώρες για να εξυπηρετηθούν είτε κατά την άφιξή τους είτε κατά την αναχώρησή τους.


Μάλιστα επιβάτης σε γραμμή εσωτερικού που βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» για να ταξιδέψει, έστειλε στην εφημερίδα «Ροδιακή» τις εικόνες ντροπής που δημοσιεύονται σήμερα, με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη της Ρόδου και οι αρχές της περιοχής και να παρέμβουν στη Fraport ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.


Όπως δήλωσε ο ίδιος, στις 30 του μήνα το απόγευμα και ενώ βρέθηκε στο αεροδρόμιο, χρειάστηκε να περιμένει επί μιάμιση ώρα σε διάδρομο μαζί με τουρίστες και άλλους επιβάτες, όρθιος, για να έρθει η σειρά του να περάσει από έλεγχο ασφαλείας και μάλιστα παραλίγο να χάσει την πτήση του αν δεν διαμαρτυρόταν έντονα.

Συνολικά η αναμονή είχε φτάσει τις δύο ώρες, μέσα σε ένα διάδρομο γεμάτο ασφυκτικά με κόσμο, αποσκευές, και μικρά παιδιά, που είχαν δυσανασχετήσει και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν μετά από ταλαιπωρία έφτασε στο χώρο του ελέγχου και εξέφρασε παράπονα, έμαθε ότι η μεγάλη αναμονή και οι ουρές δημιουργήθηκαν επειδή έχει μειωθεί το προσωπικό του ελέγχου ασφαλείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί συνωστισμός και πολύωρη αναμονή, και φυσικά να δημιουργείται μία τριτοκοσμική εικόνα για το αεροδρόμιο και το νησί.

newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/6/19 12:12

    Ενα μπουρδέλο και μισό είναι η Fraport,τίποτα δεν πρόκειται να φταξει πήρε τζαμπα τα αεροδρομια για να τα κανει εμπορικα μαγαζια και τιποτα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/19 16:02

    Να στηλετε φωτο κι απο ΛΟΝΔΙΝΟ κοτες γκρινιαρες που μπηκα τελευταιος στο αεροπλανο αφου περασα 3 ωρες στην ουρα!Ολο δυσφημιση κανετε για την ροδο και χεστηκαμε για την φραπορτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *