επικαιρότητα

125 πρόσφυγες τα τελευταία 24ωρα στη Δωδεκάνησο125 πρόσφυγες εντόπισαν οι λιμενικοί το τελευταίο 24άωρη στην περιοχή μας. Χθες το πρωί εντοπίστηκαν οι πρώτοι 63 στο Φαρμακονήσι, από πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση τους , και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Λέρου.
Την ίδια ώρα στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι πέντε (25) αλλοδαπών προέβη, , πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ” ν. Σύμης,σε πνευστή λέμβο και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Σύμης.
Επίσης στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα επτά (37) αλλοδαπών προέβη, χθες το πρωί , πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX κατά τη διάρκεια περιπολίας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης “ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019” στη θαλάσσια περιοχή “ΦΩΚΑ” ν. Κω, σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το σκάφος προέβη στην ασφαλή διάσωση τους οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Κω.

ert

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης