ροή ειδήσεων

125 πρόσφυγες τα τελευταία 24ωρα στη Δωδεκάνησο



125 πρόσφυγες εντόπισαν οι λιμενικοί το τελευταίο 24άωρη στην περιοχή μας. Χθες το πρωί εντοπίστηκαν οι πρώτοι 63 στο Φαρμακονήσι, από πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση τους , και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Λέρου.
Την ίδια ώρα στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι πέντε (25) αλλοδαπών προέβη, , πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ” ν. Σύμης,σε πνευστή λέμβο και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Σύμης.
Επίσης στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα επτά (37) αλλοδαπών προέβη, χθες το πρωί , πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX κατά τη διάρκεια περιπολίας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης “ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019” στη θαλάσσια περιοχή “ΦΩΚΑ” ν. Κω, σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το σκάφος προέβη στην ασφαλή διάσωση τους οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Κω.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *