ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η απίθανη χρέωση των 130 ευρώ σε τουρίστα – Η απόδειξη που πήρε στα χέρια του!



Ο τουρίστας κλήθηκε να πληρώσει 130 ευρώ και μάλιστα πήρε απόδειξη. Η χρέωση έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στο νησί...

Σε ανέκδοτο, χάριν μιας μικρής μερίδας γιατρών, τείνει να εξελιχθεί στο νησί της Ρόδου η προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών σε τουρίστες μέσω της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Μόνο ως κραυγαλέο κρούσμα εκμετάλλευσης τουρίστα στον ελληνικό τουρισμό μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός, με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου με την σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.


Ο 78χρονος, που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.


Εκεί αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τον παρέπεμψε στη ρεσεψιόν, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους.

Ο ίδιος μιλώντας χθες στην εφημερίδα «Δημοκρατική» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

newsit.gr
ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/7/19 11:41

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΙΖΑ)ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΛ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20-30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο....ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 130!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ???ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ??ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ??ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ???Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ???ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ??ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ???ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΟΡΚΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Ι.Σ.ΡΟΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/19 15:44

    H επίσκεψη στο ιατρείο δεν έχει διατίμηση Κύριοι-ες!
    Η παροχή υπηρεσιών διέπεται από τους άγραφους νόμους της ελεύθερης αγοράς!
    Εάν θέλετε άλλα στην sovietia!
    That means take it or leave it...Γκε γκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/19 16:08

      Επιτέλους κάποιος τα λέει όπως είναι, ας ρωτάνε οι τουρίστες το κόστος της κάθε υπηρεσίας και αν τους φαίνεται ακριβή ας μην την αγοράζουν. Στην Αμερική πληρώνει 1500 δολάρια για μια μεταφορά με το ασθενοφόρο και εδώ κλαίγονται για 130 ευρώ καθαρισμό αυτιών. Σε άλλα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ευρώπης και της Αμερικής θα πλήρωνες 5 φορές αυτό το ποσό.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/19 11:38

    FAINESAI FRAGATOS!!!NA PAS ESI NA PLINIS TA AFTIA SOY KAI NA PLIROSIS TA 130 GIATI EDO INE FTOHI ELLADA !!!AN ESI ISE TOSO PLOYSIOS PIGENE STI SOVIETIA APO OPOY KATAGESE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/19 15:04

      Είναι προφανές ότι όταν ο θεός μοίραζε μυαλό εσύ κρατούσες όχι ομπρέλλα αλλά τέντα!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/19 16:56

    Θα δεχομουν ενα παραπονο που θα ειχε μα κανει με την ποιοτητα των υπηρεσιων η κακη μεταχειριση του ασθενη κτλ κτλ
    προφανως ο ασθενής για να επιλεξει ιδιωτη γιατρό ηξερε οτι θα μεινει ικανοποιημενος απο θεμα ποιοτητας.ο κυριος φαινεται οτι εχει διατηρήσει το κακο κομματι ελληνικης νοοτροπιας, δλδ κανουμε τη δουλεια μας μενουμε ευχαριστημενοι κ μετα διασυρουμε στο διαδικτυο.Κατόπιν εορτής όλοι ποστάρουν διαμαρτυρούμενοι ενα πράπονο εύκολα .
    Μια ερωτησγ κ μονο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου να εξυπηρετηθει;
    Αυτο Και μονο μιλάει από μόνο του.

    Έπίσης διάβασα οτι δενθέλει να υποβάλλει τη δαπάνη στον ασφαλιστικο του φορέα .Άρα υπάρχει τρόπος να αποζημιωθει στο έπακρο για τη δαπάνη και ειναι δικη του επιλογη να μην το κανει .Μου ακούγεται εντελως παράλογο.Αυτό σημαίνει ότι πλώς ήθελε να δημιουργησει φασαρια και θέμα .
    Έχει τυχει και σε εμένα αλλά καιβσε συγγενικά μου πρόσωπα ( πλέον όλοι έχουμε εστω κι εναν συγγενη στο εξωτερικο) να πάμε σε ιδιωτη γιατρό και να πληρώσουμε τριπλάσιες τιμες αλλα ετσι ειναι ο Έλληνας δεν εκτιμαει τις υπηρεσίες στη χώρα του. Αντιθετως στο εξωτερικο τος προσκυναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/19 07:45

    Σχεδον ολοι στην Ροδο ειστε μιξογκρινιαρηδες και κλεφταραδες της μιας φορας.Δεν θα αργησει η ωρα που θα πληρωσετε παρα πολυ ακριβα την αλαζωνια σας το υφακι σας και τις κλεψιες που ολοι γνωριζετε και δεν κανετε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριοι ο τουρισμος ειναι πεσμενος γενικα φετος, ανοδο ειχαν τουρκια και αιγυπτος. Πρεπει να επενδυσουμε σε τροπους αυξησης του κέρδους μέσω παροχών αλλιώς σύντομα θα πηγαίνουν "απέναντι" για το 1/5 του κόστους. Σκεφτείτε το, και σκεφτείτε ότι μια με τις βομβιστικές και μια με τα πραξικοπήματα και τα τανκς στους δρόμους δεν ειδαν περισσότερη ανάπτυξη... ε μην περιμένουμε για πάντα από τους άλλους να πέρνουμε αξία , ας προνοήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *